PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Direksiyon Seti

Varsayılan Direksiyon Seti

İyi akşamlar arkadaşlar.ben iyi bir direksiyon seti almak istiyorum.aklıma yatan model bu.http://www.hepsiburada.com/productDe...bd28214#tablnk

bazı arkadaşlar diyorki.bazı direksiyon setlerinin direksiyonunu yarım bile çevirsen arabanın tekeri tam dönüyor diyor.buda oyundan zevk almamızı engelleyecektir.acaba bu modelde bu sorun varmıdır?

KOLAY GELSİN...

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    k.maraş/elbistan

http://www.hepsiburada.com/productde...oductid=bd5990

bunu al istersen hiç bir sorun yaşamazsın

oyunda dediğin sorunu yapmaz ama bence boşuna verme paranı.en fazla 1 ay oynarsın sonra kaldırırsın bi köşeye atarsın bence al bi arkadaşında varsa 1 hafta takıl bana hak vericeksin ve diceksinki iyiki almamışım.ben 1 hafta oynadım oynamadım bile attım köşeye.arkadaşımındı alıcaktım bi deniyim dedim 1 hafta sonra verdim çocuğa fazla bi zevki yok üstüne her yeri ağrıyor insanın.

al bi tencere kapağı onunla oyna bi hafta daha iyi

Verdiğin linkteki direksiyonun dönme açısı 270derece bağzı direksiyonlar 2 tur dönebiliyor. 270derecelik bir dönüşlü bir direksiyon kullanırsanız bilgisayar 1derecede ne kadar tepki vereceğini (oyunun) belirler. Fakat 2 tur dönebilen bir direksiyonda çok daha rahat oynayabilirsiniz. Gerçekçilik artar diye düşünüyorum :wink:

Alıntı Orijinalini Gönderen: _server_
    Verdiğin linkteki direksiyonun dönme açısı 270derece bağzı direksiyonlar 2 tur dönebiliyor. 270derecelik bir dönüşlü bir direksiyon kullanırsanız bilgisayar 1derecede ne kadar tepki vereceğini (oyunun) belirler. Fakat 2 tur dönebilen bir direksiyonda çok daha rahat oynayabilirsiniz. Gerçekçilik artar diye düşünüyorum :wink:
    arkadaşın dediği direksiyonlarla rahat olabilir.çeyrek dönen direksiyonlarla oyun fazla zevkli olmuyor. :wink:

Benzer Başlıklar

1. müzik seti
    krowwork3 tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 17.02.2007, 18:05
  2. Pc direksiyon
    eraypi tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 25.01.2007, 13:16
  3. debriyajlı direksiyon seti aranıyor
    griaragorn tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2