+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
Başlık: pc restart yapıyor.
-
09.11.2006 20:37 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
pc restart yapıyor.
merhaba arkadaşlar..
benim şöyle bir problemim var pc her zaman değil am arada sırada kendiliğinden restrat yapıyor sonrasında yaptığınız son değişikliklerden dolayı falan deyip win açılış menüsü geliyor.
bazen saatlerce açık kalıyor ama yapmıyo bazen win xp yazısı çıktıktan sonra hemen kapanıyor.
geçen bir türlü açamadım ve format atmak zorunda kaldım o zman düzeldi ama bu aralar yine arada kapanmaya başladı.
daha önce böyle bişey başına gelen oldumu bilmiyorum ama yardımlarınıza ihtiyacım var.
teşekkürler.
-
09.11.2006 20:42 #2Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- İZMİR
Bu gibi durumlarda birçok süpeli donanım olabiliyor yada işlemci/anakartın aşırı ısınma sorunu çekmesi yüzünden olabilir ve içinden çıkılması uzun sürebiliyor.Anlattığınıza bakılırsa birkaç sat açık kalıyor ama xp yazısı çıktığı anda restart atması HDD'den,Ram belleklerden ve işlemcinin ısı sorunu olmasından kaynaklanabilir.Tavsiyem çevrenizden ödünç elinizdeki parçaların aynı olması şart değil parçalar bulup takmanız bu yolla çözüme ulaşmanız hızlı olur.Benim bu sorun karşısında ilk bakacağım yer hdd olurdu.
Benzer Başlıklar
-
Fan gürültü yapıyor
farukaytac tarafından Donanım forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 17.02.2007, 23:01 -
Bilgisayarım çalışırken restart yapıyor.
seciss tarafından Donanım forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 07.07.2006, 11:00 -
Telekom Ne Yapıyor!
logo tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 21Son Mesaj: 28.05.2006, 14:19 -
--Bu işi kim yapıyor??--
KicK_DruM tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 17.11.2005, 19:25 -
Bilgisayar kendi kendine restart yapıyor!!!
eefraf tarafından Donanım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 23.05.2005, 00:22

Alıntıyla Yanıtla

İDM Gelişmiş Tarayıcı İlişkilendirmesi...
Bugün, 08:56 / Yazılım