+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
-
11.11.2006 00:18 #1
- Katılım Tarihi
- 2006
Donanımdan iyi anlayan arkadasım Lütfen bakar mısın
Oncelikle s.a benim bir sorunum var delirme duruma geldim cnk gercekden kafayı sıyıracam.Sorunum su;ben pc ye cd takınca film program vs pc en fazla 10 sn sonra kapanıyor.Format atayım diyorum gene olmuyor sorunu cozemedim gitti donanımda da pek anlamam işim web tasarım donanım ilgi alanım değil.ne olabilir acaba bu sorun?cd room mu bozuktur ne bozuktur bi anlasam ona gore hareket edicem bios da felan hersey saglam onu biliyorum ama.ßi yardım ederseniz sevinirim.Lütfen bilen arkadaslarım cvp versinler.Simdiden tsk ler herkese.
-
11.11.2006 00:35 #2Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- Eskişehir
CD-Rom sürücünüzü "Aygıt Yöneticisi"nden kaldırın (Bilgisayarım > Sağ tuş > Özellikler > Donanım > Aygıt Yöneticisi)

ve Windows'u yeniden başlatın..
Sorun çözülmüyorsa kasaya müdahale etmek gerekecek. Kasanızı açarak CD-Rom sürücünüzün IDE kablosunu anakarttan sökün PC'yi o şekilde CD-Rom takılı değilken başlatın, Windows başladıktan sonra bilgisayarı kapatın CD-Rom sürücünüzü tekrar takın ve sisteminizi açın, bu yaptığımız bir çakışma durumu varsa düzenleyecektir.
Sabit diskinizin ve CD-Rom sürücünüzün aynı IDE üzerinde olması da bu soruna sebebiyet verebilir, kolay gelsin..
-
11.11.2006 12:45 #3
- Katılım Tarihi
- 2006
ilk dediğini yaptım kaldırdım ama olmadı galiba kasaya mudahale etmek gerekecek bende anlamıyorum arkadas var donanımcı onu getirecme o baksın cok sagol arkadasım yardımın icin
Benzer Başlıklar
-
Donanımdan cok iyi anlayan arkadaslar bi bakar mı ltf
DrEgHoT tarafından Donanım forumundaYanıt: 17Son Mesaj: 15.12.2006, 03:09 -
emuleden anlayan arkadaşlar yardım lütfen
Php-Nuke tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 26.10.2006, 17:33 -
Modemden anlayan bana yol göstersin lütfen!
Trust tarafından Donanım forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 22.09.2005, 18:07 -
akadaşlar dizüstünden anlayan yokmu yardım lütfen
abalci1966 tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 25.07.2005, 08:56 -
donanımdan anlayan buraya gelsin
SKYRUNNER tarafından Donanım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 12.08.2003, 19:58

Alıntıyla Yanıtla

bu laptop vice city'i kasmadan açar mı?
Bugün, 22:32 / Oyunlar