PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: notebook ram

Varsayılan notebook ram

arkadaşlar ben sony fs315m notebook kullanıyorum üstündeki ramin teknik özellikleri şöyle : 512 mb ddr2 sdram(pc2-3200 ddr2-400) yanına 1024 mb ddr2-667 pc2-5300 kingston ram taksam bi sorun olurmu? hani biri pc2-5300, biri pc2-3200. teknik servise soruyorum illa orjinal ram takman lazım diyolar orjinal ramde 400 euro fikirlerinizi bekliyorum şimdiden saolun

garantisi doldumu? dolduysa başka bir servise götür.Kingston marka taktır.

evet arkadaş haklı 400 usd verip yeni ram takacağıma bir laotop daha alırım. ayrıca bazı makinaların ramı çok kolay değişiyor. manueline bak rem değişimi kolaysa sen bile ilave yaparsın. Git al bi kingston kendin tak.
    bir de bunu oku istersen.
    http://www.tomshardware.com.tr/howto...724/index.html

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

400 euro'ya bir bellek takılacak he arkadaşın dediği gibi gidip orta halli yeni notebook alınır.O servis biraz fiyatı sallamış düşüncesindeyim.Düşündüğünüz belleği alıp takabilirsiniz kendiniz ama notebook garanti kapsamında olup olmadığını bilmiyorum yinede teknik servisi arayıp danışın ne gibi kişisel girişimlerin garanti dışı olabileceğine dair.Teknik servisin "illa orjinal bellek" takılması gerek dediğinde belki diğer bellekler ile uyum sorunu olabileceğini kasıt etmiş olabilir mi? diyorum kendimce.Zaten kingston belleklerin uyumsuzluk yada sorun çıkardığı durumlar çok enderdir.

arkadaşlar çok teşekkür ederim garantisi dolmadı daha bir sene var vede ram taktırmak garantiyi bitiriyomuş ama ben kingstonu alacam heralde saolun

Benzer Başlıklar

1. Notebook Ram
    sercey tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 19.07.2006, 18:55
  2. HP Notebook mu Asus notebook mu? Tavsiyeniz nedir
    altunc tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 30
    Son Mesaj: 10.07.2006, 21:04
  3. notebook
    ahmetcals tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7