PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: sistem hatası

Varsayılan sistem hatası

merhaba arkadaşlar.
    Bilgisayara önceden bir vista teması yüklemiştim.Bilgisayar acılıp kapandıktan sonra denetim masasına girmek istedim.Denetim masasından hangi öğeye tıkladıysam hata vermeye başladı. ops: Bende güvenli moddan sistem geri yükleme yaptım.Bu sefer de önceden yükledigim programlara girdikce hata vermeye başladı.Yani sorun büyük gibi görünüyo.Ne yapmalıyım. :?: Lütfen bi el atalım.

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Şu an için heryer

Büyük ihtimalle yüklediğin program xp nin sistem dosyalarını değiştirmiş anlatacağım işlemi uygulayarak düzeltebilirsin.

başlat çalıştıra gir.oradan SFC /scannow de.windows cd si isteyecek.tak. sonra windows bozukları düzeltecek.
    Sonra sistemin düzelir.

kolay gelsin

bence hiç düzeltmek için uğraşma eğer yedeğin yoksa format atmayı önericem sana en sağlıklısı bu oluyor. ben hep öyle yapıyorum

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Şu an için heryer

Alıntı Orijinalini Gönderen: komiks
    bence hiç düzeltmek için uğraşma eğer yedeğin yoksa format atmayı önericem sana en sağlıklısı bu oluyor. ben hep öyle yapıyorum
    Eğer herşeye format atacaksak bu forumun ne amacı var.Bir şeyler öğrenmek ve öğretmek , bir sorun karşısında ne yapacağımızı bilmek istiyorsak, formatı sistem çökmesi hariç hiç birzaman kullanmamalıyız yani en son çare olmalı.

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Varsayılan Re: sistem hatası

Alıntı Orijinalini Gönderen: baybface26
    merhaba arkadaşlar.
    Bilgisayara önceden bir vista teması yüklemiştim.Bilgisayar acılıp kapandıktan sonra denetim masasına girmek istedim.Denetim masasından hangi öğeye tıkladıysam hata vermeye başladı. ops: Bende güvenli moddan sistem geri yükleme yaptım.Bu sefer de önceden yükledigim programlara girdikce hata vermeye başladı.Yani sorun büyük gibi görünüyo.Ne yapmalıyım. :?: Lütfen bi el atalım.
    Merhaba

sistem geri yükleme yaptıktan sonra bozulan tüm programlarınızı tek tek güvenli kipte kaldırıp tekrar kurarsanız sanırım sorun kalmayacaktır, yani en etkin çare bu olmalı..

iyi günler..

Benzer Başlıklar

1. msn sistem dosyası hatası
    afocen tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 35
    Son Mesaj: 04.12.2010, 16:15
  2. 16 bit MS DOS alt sistem hatası
    emindemirciler tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 17.08.2009, 14:10
  3. sistem hatası
    ihsanocak tarafından Donanım forumunda