PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Varsayılan pc kendini resetliyor

selam* arkadaşlar özellikleri yazılı bilgisayarımı ilk aldığımdan bir hafta sonra kasayı yeniledim ve malesef feel hurricane 550 watt (lafta 550watt tabi) aldım. sistemimi yerleştirdim fakat herhangi bir uygulamayı açtığımda kendini resetliyordu. sonra güç kaynağını söküp eski everest kasamda bulunan 400watt güç kaynağını takdım ve bu sorundan kurtuldum ama son zamanlarda bu sorun yeniden patlak verdi ve need for speed carbonu açınca resetliyo kendini veya limewere açıp kapattığım anda yine reset atıyo sanırım güç kaynagımda bu sorun ama benim diğer tahminim 300 gb lık harddisc ten kaynaklanabilir mi? diye düşünüyorum yada bu sorun ne olabilir acil yardımlarınızı bekliyorum...

Saygılarımla......

pentium d 3.0Ghz 800mhz işlemci asus p5pl2 anakart 1024 kingston ddr2 ram 300gb harddisc asus eax1600pro 512mb ekran kartı v.s. feel hurricane 550 watt kasa

feel kasaların psu ları dandik oluyor arkadaşlarınızda kaliteli bi psu varsa onla sisteminizi dneyin, birde oyun oynarken falan kapanıyorsa işlemci sıcaklığını kontrol etmenizde fayda var

Benzer Başlıklar

1. PC Kendini resetliyor
    sleazyII tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 22.06.2011, 16:39
  2. PC durmadan kendini resetliyor
    drgladius tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 16.07.2006, 20:36
  3. PC kendini resetliyor
    aradhell tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4