PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan windows logosu gelmeden pc kapaniyor neden?

Arkadaslar cok acil yardima ihtiyacim var.Uzun zamandir masaustu bilgisayarimda sorun var.Bir türlü halledemiyorum lütfen bilen varsa bana yardim etsin.Uzun zamandir bilgisayarim aciliyor ama kendiliqinden restart atmaya basladi.Daha sonra windows xp logosuna gelmeden detecting diye bir sey cikiyor ve pc acilmiyordu.bende sistem hatasi diye onarmaya calistim ama olmadi careyi xp yeniden yüklemekte buldum.Gene ayni yazi cikiyor ama simdi pc aciliyor ama bir zaman sonra yeniden kapaniyor acaba teknik bir sorun mu var.Ben fandan süpheleniyorum ama yardimci olursaniz sevinirim

ya bu konuda yardimci olabilecek kimse yokmu arkadaslar?

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Peki xp'yi sildim yeniden kurdum demişsin bu kurulum başlangıcından sonuna kadar hiç kilitlenme veya restar olayı oldumu.Kurulum sorunsuz ve başarılı bir biçimde sonlandı ise donanımsal bir sorun olabilir.Ram belleklerden,ekran kartından ve de HDD yüzünden de olabilir.Çevrenizden ödünç bulacağınız parçaları temin ederseniz kendi parçalarınızı çıkarıp (ekran kartı,ram bellek,hdd) bunları deneme amaçlı aldığınız parçaları takarak deneme yapınız.Fandan şüphe ediyorum demişsin doğru ısı sorunu yüzünden bu tip sorunlar olabilir.İşlemci soğutucunu CPU üstüne tam oturup oturmadığını ve fanın düzgün bir hızda döndüğünü kontrol ediniz.

xp kurana kadar canim cikti kac kere yeniden kurmak zorunda kaldim restart oluyor ayrica detecting diye bir hata veriyor hata deqilde ekranda yaziyor sonra xp kurarken coqu kez bir sorunla karsilasildi diye mavi ekran cikiyor satis danismanina felan basvurun diye
    sonunda kurmayi basardim ama aciyorum 5 dakika geciyor restart ediyor bilmiyorumki makine cok eski hard discten de kaynaklaniyor olabilir galiba

Varsayılan SS

BU SORUNU ÇÖZEBİLECEK PAYLASİMCİ ARKADASLARİMİZ YOKMU?

Benzer Başlıklar

1. oturum açma ekranı gelmeden bilgsyrmn açılması ???
    L_o_n_g_h_o_r_n tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 15.06.2005, 22:37
  2. windows xp kapanış logosu
    apo19 tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 11.03.2005, 21:06
  3. bir bakın başınıza gelmeden kurtulun ghost ile alınan yedek
    metu19 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 27.01.2005, 18:12
  4. Windows Xp Açılış Logosu