PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan gamepad le oynanan oyunlar

arkadaslar bilgisarda gamepadle sadece araba oyunlarımı oynanıyor doom , battlefield,quake gibi oyunları oynayabilirimiyim oynanıyorsa nasıl?

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Araba yarışları,FİFA ve NBA serilerini game pad ile oynadım ama Quake,HL,BF gibi FPS oyunları game pay ile oynamak tam bir işkence olur sana.Play Station ile denedim yok abicim FPS oyunları game ped ile oynanır oynanmasına alışıncaya kadar ama anlık hareket etmen gerekirse ve birçok işlev tuşu ataman zordur.

mouse işlevlerini gamepaddeki ikinci 3d buttona uygulatamıyorum onun nasıl olduğunu biliyorsananız mükemmel oynanacak

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Şimdi senin kullandığım game pad'i bilemeden nasıl cevap gelsinki.3D butonu demişsin ama hangi ürün adı ne modeli ne.Bu bilgileri verirsen bu game pad kullanan veya kullanmış kişiler nasıl ayarlayabileceğini anlatırlar...

snopy smartpad diye geciyor ama oyunlarda bu ayarlar standart değilmi veya oyun için gamepad yaması filan oluyormu, bir hevesle aldım needforspeed cok güzel oynanıyor gta da mükemmel battlefield, doom ve quake için ayarlayamadım...

Benzer Başlıklar

1. online oynanan en iyi oyunlar
    blackboy_cyk tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 08.09.2008, 16:37
  2. Internet üzerinden oynanan bir oyun: Outwar
    essoloube tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 20.04.2003, 12:19