PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
15 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar

Başlık: LCD Ölü Piksel

Sorun çözüldü. Bugün Vatan Bilgisayar'a tekrar gittim. Stuck Pixel li monitörü iade edip yenisiyle değiştirdim, deneyip almak istedim sağolsun görevli arkadaşlar zorluk çıkarmadı. İyiki de denemişim çünkü ancak 4. seferde ölü piksel olmayan ve dalgalanma yapmayan, sağlam bir mönitör bulabildik. Yoksa daha çok gidecektim o kadar yolu boşu boşuna. O yüzden LG L1970HR model lcd almayı düşünen arkadaşlar test etmeden sakın almasın. Özellikle satıcı geri iade kabul etmiyorsa kesinlikle denemeden almasın. Hatta bence hiçbir markayı denemeden almayın. Aklınızda olsun.

Dün deneyip aldığım her hangi bir piksel sorunu olmayan LG L1970HR, bu sabah açtığımda 4 ölü piksele sahipti. Benden söylemesi diğer modellerini bilmem ama LG'nin bu modelini sakın tercih etmeyin. Şu son olaydan karar verdim ki bu mönitörlerin hepsi böyle arızalı. Başka markayla değiştirecem. Herşeyi rahatlıkla yapabileceğim bir monitör arıyorum.(Film,oyun,word de çok göz yormayan), önerilerinizi bekliyorum.

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    Birol Tekirdağ-İstanbul

çok şansızsın.. benimde başıma hep bu tür sorunlar geliyor...

başından beri biliyodum zaten böle bişey geleceğini başıma, lcd falan ilk çıktığından beri istemiyodum, sırf bu piksel sorunu yüzünden. crt monitörüm bozuldu o yüzden almışken lcd alayım dedim bu sefer. işte aldığımdan beride uğraşıyorum. adam gibi yorum bulamamıştım zaten aldığım monitör hakkında 1 ay bekledim yaklaşık, lg beni hayal kırıklığına uğrattı gerçekten lcd konusunda. bu arada birşey soracam "mva" panellerde de ölü piksel olayı var mı?

bende de philips monitör lcd var.ben alalı 1 ay olmuştu sonra dan farkettim en baştan aşşağıya doğru bi ölü piksel olduğunu öle birkaç tane değil binlerce ama sadece kırmızı renkte belli oluyodu.servisi aradım 15 gün içinde yenisiyle değiştirdiler .allaha bin şükür şuan bişi yok inşallahda bi sorun çıkmaz

Benzer Başlıklar

1. Ölü piksel garantisi
    promar tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 16.02.2007, 00:45
  2. piksel
    guray_karadeniz tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 15.11.2006, 13:55
  3. ölü piksel nedir???
    playbo_y tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 18