PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: xp dos??

Varsayılan xp dos??

arkadaslar bende msi m635 notebook var.bıos guncellemesıyapmak ıcın bı dosya ındırdım ve bu dosya dos ortamında calısıyo.xp de oturum acıkken dosdan celıstıramıyorum.acaba bılgısayarı nasıl dosdan acarım.guvenlı kıpde komut ıstemyle actım yıne olmadı.yardım eder mısınız
    ?

2 secenegin var

1- herhangi bos bir disketi formatlayip (formatlarken ms-dos disketi olustur secenegini isaretlemen lazim) biosdan boot onceligini bu diskete verip acmak

2- win98 cd ile biosdan boot onceligini cd roma verip acmak

bu ikisini yapabilirsin ama tavsiyem biosu guncellemeden once bir yedegini alman.

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Varsayılan Re: xp dos??

Alıntı Orijinalini Gönderen: eray_3530
    arkadaslar bende msi m635 notebook var.bıos guncellemesıyapmak ıcın bı dosya ındırdım ve bu dosya dos ortamında calısıyo.xp de oturum acıkken dosdan celıstıramıyorum.acaba bılgısayarı nasıl dosdan acarım.guvenlı kıpde komut ıstemyle actım yıne olmadı.yardım eder mısınız
    ?
    Bilgisayarıma girin / ordan C: sürücüsüne sağ tıklatın / Biçimlendir kısmına tık / oradan da MS Dos Başlangıç disketi oluştur kısmına girin/

oluşturdutan sonra sistemi bu disketle Boot ederseni MS-Dos çalışır..

iyi günler..

( eğer bios güncellemek çok mühim değil ise riske girmeyin derim )

arkadaslar tesekkur ederım de sıze m635 notebook dedım.dısket surucusu yok yanı..xp de bu ısı halledemeyecez mı yanı??

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Alıntı Orijinalini Gönderen: eray_3530
    arkadaslar tesekkur ederım de sıze m635 notebook dedım.dısket surucusu yok yanı..xp de bu ısı halledemeyecez mı yanı??
    o zaman kurtarma konsolundan yapmayı deneyin.