+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: bilgisayar kapanmiyor yardim
-
25.12.2006 00:46 #1
- Katılım Tarihi
- 2006
bilgisayar kapanmiyor yardim
arkadaslar laptop um kapanmiyor. baslattan kapatma yada yeniden baslat secenegini seciyorum kapanmiyorum. sadece bilgisayari acma dügmesinden kapatabiliyorum. Bozulmadan su sorunu cözmek gerek. pcnet te arama yaptim ama dise dokunur bir cözüm bulamadim. isteyen msn e gelip web cam dan da görebilir. tskler
-
25.12.2006 00:52 #2
kapat dedikten sonra bekle en fazla 3 dakka.. kapanıyo mu bi bak. sonra yine yaz buraya
-
25.12.2006 01:10 #3
- Katılım Tarihi
- 2006
pc kapaniyor
sorun cözüldü. simdi kapatayim yine dedim hemen normalce kapandi. gündüz 3-4 defa denedim 10 dk falan bekledim kapanmamisti. 3-4 defa laptop u acis yerinden kapatmak zorunda kalmistim. az öncede bir defa ayni seyi yapmak zorunda kalmistim. ama nasil olduysa simdi oldu. System Mechanic Professional 7 progmani ve baska tamir programlarini da calistirdim oldu. cok tskler
-
25.12.2006 01:54 #4
Merhaba
Bu tür sorunlar sistemi kapatmak istediğinizde kararsızlık yaratan ve yanıt vermeyen bir veya birkaç programdan kaynaklanır. Çalıştırmış olduğunuz programlar bu sorunları giderdiği için sorununuz çözülmüş 3. parti bir yazılım kullanmadan da sorun çözmeniz mümkün idi.
Başlat / çalıştır / başlangıç
çalışan çoğu programın karşısındaki tiki kaldırıp restart yaptığınızda da sorun çözüme kavuşurdu büyük ihtimalle. bu eylem sisteminizin de daha hızlı açılıp kapanmasına etki eder diğer yandan.
bunlar da ekstra bilgiler olsun..
iyi günler kalın sağlıcakla..
-
25.12.2006 03:06 #5
- Katılım Tarihi
- 2006
icon
Orijinalini Gönderen: fgurhanf
eline saglik üsenmeden yazmisin gerek yoktu ama yinede cok sagol. senden bir ricam var. ben türkiyede yasamiyorum ve türkce bilgisayar dilini bilmiyorum. sag alt kösede saatin oldugu yerde bazi iconlar yani simgeler oluyor onlari en alttaki uzun blok a sag tiklayip özellikler / ekleden ekleyip kaldirabiliyoruz. ben hangilerini kaldirmam gerektigini bilmiyorum. yanlis bir seyi kaldirmaktan korkuyorum. pc nin hizli acilmasi icin bazilarini kaldirmak istiyorum. msn e gelebilirsin web cam imda var. cok tskler
Benzer Başlıklar
-
KAPANMIYOR..
afocen tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 21.09.2006, 09:19 -
BİLGİSAYARIM KAPANMIYOR LÜTFEN YARDIM
djfostlabel tarafından Diğer uygulamalar forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 18.01.2006, 22:22 -
AMD Athlon 64 tabanli bilgisayar YARDIM ...
baddog32 tarafından Donanım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 31.12.2004, 09:50 -
Bilgisayar Açılma sorunu... ( ACELE YARDIM )
mihrac tarafından Donanım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 27.10.2004, 13:12 -
yardim lutfen bilgisayar kapaliyken oto aciliyo
MASTERofPUPPETS tarafından Donanım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 01.11.2003, 17:27

Alıntıyla Yanıtla

Görev Yöneticisi
Bugün, 17:49 / Yazılım