zte marka modem ile ethernetten bağlantı.... -
04.01.2007, 19:55
ethernetten internete bağlanmak istiyorum. zte marka zxdsl 831A model bir modem elime geçti nasıl bağlantı yapacağım zira kullanma kılavuzu sadece çince oluşturulmuş.şu anda usb den bağlanıyorum ve bu iş için bilgisayarcıya para vermekte istemiyorum . tavsiyeleriniz nelerdir. teşekkürler
mödemin bütün ayarlarını yapıp usb den bağlanıyorsan ethernet kablosu ile bağlanmak istiyorsan vyapman gereken birtane 1 2 metre boyunda cat5 kabloya rc 45 çaktırman ve bilgisayarında ethernet kablosu var ise bir ucunu bilgisayara bir ucunuda modemin ethernet girişine takman yeterlidir eğer ıp den bir sorun yaşarsan sorunu soyler yardımcı olurum
gerekli bağlantıları yaptım.hatta görev çubuğunda bağlantı olduğu bile görülüyor fakat internete bağlanmak için sayfayı açtığımda sayfa görüntülenemiyor uyarısı veriyor... sanırım gerekli ayarlamada bir hata yapıyorum.
otomatik olarak bir ip adresi vermesi gerekiyor bunu internet explorer gir modemi içerisine kullanıcı adını ve şifreni yazmalısın bilmiyorsan adsl müşteri hizmetlerinden ögrenebilirsin