PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
9 sonuçtan 6 - 9 arası sonuçlar

:lol: kardeşim .çok komiksiniz.o hard disk teki veriler kolaylıkla kurtarılabilir.yapman gereken sadece bilgisayarcıya gitmen.hard diskin kafasını değiştirir sonra normal çalışır.

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    ZONGULDAK

Hocam .. Bahsettiğin şekilde bilgisayarcı HDDnin mekanik kısmını açarsa o disk çalışmaz hale gelir.Havadaki en ufak toz zerrecikleri yüzeye yapışır...
    eğer kart yanmışsa aynı hdd'den bulup unun kartını takarsa-ki bununla uğraşacaklarını sanmıyorum (yapsalar da iyi para isterler)- ancak olabilir
    Eğer HDD'nin mekanizmasında bir sorun olmuşsa BAd sektör ,kafa atma vs. o zaman ancak profesyonel şirketler HDD'i söküp CPU üreticilerin astronot kıyafeti benzeri giysiler giydikleri gibi tozdan arınmış odalarda diskleri söküp başka bir HDD'ye bağlıyorlar ve verilere ulaşabiliyorlar..Ama bu sadece ticari verilerse değecek bir çözüm zira TeknoTV'de bunun mevzusu geçmişti bu işlem için 400-500$ dan başlayan ücretler talep ediyorlarmış..Biraz da normal oranın sterilizasyonun devam etmesi lazım

benim seagate hdd 2 sene önce yanmıştı. ve bir bilg ya götürmüştüm içindeki verileri 75 ytl ye kurtarırım demişti ben de tamam demiştim ve eksiksiz bir şekilde kurtarmıştı. kadiköyde arasokakta ara bir iş hanı içerisindeydi.o sıralar orayla ilgili el ilanları filan dağıtıyorlardı hatta.

adam kurtarabiliriz de kurtaramayabiliriz de dedi ve kurtarmıştı.

ki arkadaki çiplerin 3 tanesi kömür olmuştu.

selam akadasım eet seninki kotu bi problem ama ben bi sirket biloom bunu yapan bana ozelden ulasırsan sana adresi veieirm

Benzer Başlıklar

1. Anakartım yandı
    cagataydagdelen tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 22.12.2006, 20:23
  2. İşlemcim yandı
    moosa tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 24.04.2006, 15:49
  3. Ekran kartım mı yandı?
    akrepkral tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9