PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan İnternete Bağlanma Sorunu

Mrb,
    İki gün önce ttnet den bir aylık bir bağlantı paketi satın aldım. Bilgisayarım internete bağlantıda zaten problemliydi, bu paketle de problem çözülmedi ki ben 146 dan kaynaklanan bir problemdir diye düşünüp 145 li bir bağlantı paketi almıştım. Bilgisayarımı da formatlayıp sistemimi tekrar kurdum ve bu işlemden sonra da bağlanmayı denedim fakat şimdi de her bağlanma isteğimde makinam kilitleniyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Araştırmalarıma göre bunun sebebi modemden (Soft / Hard ) ve telefon santralinden (Analog / Dijital) dolayı olabilirmiş. Yeni modem almam beni çözüme ulaştırır mı ya da başka bir çözüm de bulunabilir mi. Ve eğer modem almak çözüm olur derseniz hangi marka modemi önerirsiniz.
    Teşekkür ederim...

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

Dialup sorunları bitmez... 8)
    Biz 1024 hızından memnun olmamakla fazla abartıyoruz galiba. :?
    Arkadaşım 146 bildiğim kadarıyla abonelik gerektirmeyen ve konuşma tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
    Sizin sorununuz modem gibi görünüyor. Modeminizin (varsa) güncel sürücülerini kurmayı denediniz mi?
    HSF modemlerin bu tür sorun çıkarma olasılığı var maalesef.
    Hardware modemler ise 30 dolardan başlıyor ki nerdeyse ADSL modem parasına yakın.
    Bu tür modemleri bulmanız çok zor. Belki 2. el satan yerlerden bulabilirsiniz.
    Kesin çözüm, varsa ADSL bağlantı tipidir.
    Siz yine de modeminizin marka ve modelini belirtin, yardımcı olmaya çalışalım.

Varsayılan Mrb

Öncelikle ilgilendiğin için tşk ederim arkadaşım. Modemin modeli Hp UM9800-W V.90

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

Bahsettiğiniz ürünün yalnızca win98 sürücüleri var. WinXP desteği yok maalesef. Eğer 98 kullanmıyorsunuz, bu modemi windowsun jenerik sürücüleriyle kullanıyorsunuz demektir ki donmanın nedeni tam olarak bu. Tavsiyem başka bir dialup modem almanızdır, hard-modem almanız gerekmez. Conexant en bilinen marka.

Benzer Başlıklar

1. Bağlanma sorunu..
    intricate tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 20.01.2007, 17:33
  2. İNTERNETE BAĞLANMA SORUNU
    LUCKY tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 20.08.2006, 21:47
  3. Nokia 6600, Bluetooth ile İnternete Bağlanma
    seymenciftci tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 0