PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan sistem upgrade önerinizi bekliyorum

Merhaba benim elimde şu anda AMD 2000 1.7 ghz işlemci
    768 mb ddr 400 mhz ram
    120 gb gb harddisk
    256 mb nVidia fx5500 ekrankartı
    epox 8k9a71 anakartı
    olan bilgisayarım var.
    bu bilgisayarı günümüz özelliklerinde bir bilgisayar benzetmek için ne yapmalaıyım.Buna ayıracak bütçem fazla yok 300-350 ytl arası
    diyorum uygun işlemci yine amd olmasını isterim ( ucuz olduğu için) ama agp yuvası olan anakart bulamadım eğer sizinde anakart+ işlemci öneriniz olursa çok memnun olurum.kolay gelsin...

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

Elinizdeki anakarta uyacak işlemci AthlonXP mimarili işlemcidir. Bu işlemci piyasa bulunmuyor, ikinci el bulabilirseniz en hızlısı olan 3200+ modelini alın. Bulabilirseniz 6600 GT ekran kartı (ikinci el fiyatı uygundur) alırsanız, günümüz oyunları için yeterli olabilecek bir sistem oluşturmuş olursunuz.
    buraya bakın, bunlara bir de buradaki ekran kartını aldınız mı, iyi bir bilgisayar aldınız demektir.

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Varsayılan Re: sistem upgrade önerinizi bekliyorum

Alıntı Orijinalini Gönderen: seymenciftci
    768 mb ddr 400 mhz ram
    120 gb gb harddisk
    epox 8k9a71 anakartı
    olan bilgisayarım var.
    bu bilgisayarı günümüz özelliklerinde bir bilgisayar benzetmek için ne yapmalaıyım.Buna ayıracak bütçem fazla yok 300-350 ytl arası
    diyorum uygun işlemci yine amd olmasını isterim ( ucuz olduğu için) ama agp yuvası olan anakart bulamadım eğer sizinde anakart+ işlemci öneriniz olursa çok memnun olurum.kolay gelsin...
    Merhaba

Malesef donanımlarını güncelleme yapılamayacak kadar eski bir döneme ait. Athlon XP işlemci bulmak sizin için güç olacaktır. Bence biriminizi daha da arttırarak topyekün bir değişime gitmek çok daha mantıklı, böyle bir sisteme para bağlamaya değmeyeceğini düşünüyorum.. Biraz daha sabredip tamamen yenilemek daha mantıklı.. tabi bu benim görüşüm..

iyi günler diliyorum

Alıntı Orijinalini Gönderen: fgurhanf
    Alıntı Orijinalini Gönderen: seymenciftci
    768 mb ddr 400 mhz ram
    120 gb gb harddisk
    epox 8k9a71 anakartı
    olan bilgisayarım var.
    Merhaba

Malesef donanımlarını güncelleme yapılamayacak kadar eski bir döneme ait. Athlon XP işlemci bulmak sizin için güç olacaktır. Bence biriminizi daha da arttırarak topyekün bir değişime gitmek çok daha mantıklı, böyle bir sisteme para bağlamaya değmeyeceğini düşünüyorum.. Biraz daha sabredip tamamen yenilemek daha mantıklı.. tabi bu benim görüşüm..

iyi günler diliyorum
    Görüşünüze değer veriyorum.BEn şunu öğrenmek istiyorum anakart + işlemci alarak sistemimi güncellemek istiyorum.Amam ekran kartım agp olduğundan uygun anakart bulamıdım.Ben sadece agp slotu olan anakart + işlemci önermenizi istiyorum.

kolay gelsin...

Benzer Başlıklar

1. önerinizi bekliyorum
    barey77 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 27.11.2006, 20:44
  2. Full Sistem topluyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
    index tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 48
    Son Mesaj: 14.01.2006, 14:07
  3. Sistem upgrade hk.
    alicatak tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 16.04.2005, 14:11
  4. sistem upgrade yorumlarınız...
    kadiryakan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 09.02.2005, 00:50
  5. Bu sistem hakkında görüşlerinizi bekliyorum!!!
    dt1985 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 15.01.2005, 21:30