+ Başlığa Yanıt Yaz
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: boyutu büyük verileri gönderme
-
23.01.2007 22:32 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- elazig
boyutu büyük verileri gönderme
arkadaşlar bi dosya var 400 Mb bunu internet üzerinden arkaşıma göndermek istiyorum ama ne yaptıysam olmadıı.. çok uzun sürüyor... bana bir kaç seçenek sunarsanız sevinirim mümkünse uzun sürmesin 4-5 saat gibi..
teşekkür ederim
-
23.01.2007 22:40 #2
1-) WinRaR ile dosyayı 50Mb'lık parçalara bölün(bunların her bir parçasına part denir)
2-) http://www.rapidshare.com/ adresine girin ve dosyaları oraya yükleyin(upload)
3-)Bağlantı hızına göre dosyayı gönderme işlemi sürecektir.
4-)Dosya yükleme işlemi bittikten sonra arkadaşınıza vereceğiniz dosya indirme linklerini saklamayı unutmayın
5-)400Mb'lık dosya 8 part yapar.YAni rapid'e 8 defa upload işlemi yapacaksınız ve elinizde 8 tane download linki bulunacak
6-) en son bu linkleri arkadaşınıza yollacaksınız ve o da indirmeye başlayacak
Upload işlemi biraz uzun sürebilir.50Mb yaklaşık 30 dk. sürer.Toplam da 240 dk. yapar o da 4 saat yapar :P
-
23.01.2007 23:40 #3
Re: boyutu büyük verileri gönderme
Bence hiç uğraşmana değmez arkadaşım önce bölüceksin sonra tek tek upload edeceksin, daha sonra arkadaşın her birini tek tek indirecek tabi bu arada rapidde ard arda indirme yapamayacağından onca vakit kaybı..
Orijinalini Gönderen: Tornaci
Cd ye yaz kargoya ver hem kendini hem arkadaşını büyük bir dertten kurtar bence..
-
24.01.2007 05:08 #4
Re: boyutu büyük verileri gönderme
Arkadasınla bırlıkte gmailden ucretsız bır mail adresi al. 3 Gb'a yakın depolama ımkanın olacak boylece. SOnra firefox'u ve eklentısı olan Gspace'i kur. Gmail kullanıcı adını ve sıfrenı gspace'de gır. ftp programı gıbı oraya verı depolayabılırsın artık. Gspace programı cok kararlı bır sekılde upload yapıyor. Kopma neredeyse olmuyor. Yalnız bır tavsıyem var;
Orijinalini Gönderen: Tornaci
Örneğin, 400 mb lık dosyanı, 5 er mb'lık dosyalara bölüp 80 adet dosya olusturursan, baglantı koptugunda tekrar bastan baslamak zorunda kalmazsın. Bölme işlemi için winrar kacınılmazdır. Sıkıstırma yontemını kullanma, sadece depola secenegını kullan cabuk böler. Arkadasın da aynı gmaıl sifresı ve kullanıcı adıyla senın yaptıgın bu ıslemın tersını yaparak dosyayı elde etmıs olur. ben bu yolla GB'larca verı yolladım. Hemde 256 K baglantımla... Yanı sanıyede 6-6,5 KB/s upload hızıyla...
-
24.01.2007 18:28 #5
Benzer Başlıklar
-
"c"nin boyutu çok büyük
pc_umut tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 04.04.2006, 17:25 -
Taranan dökümanın boyutu çook büyük( PDF sorunu)
karamurat tarafından Yazılım forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 16.09.2005, 00:35 -
büyük dosyaları email e gönderme programı
concorde_rs tarafından Yazılım forumundaYanıt: 14Son Mesaj: 18.01.2005, 01:24 -
Kameradan kayıt yaptım. Dosyaların boyutu anormal büyük
parmenides tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 18.11.2003, 22:53 -
Linux verileri
heartsmagic tarafından Linux forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 07.10.2003, 12:57

Alıntıyla Yanıtla

Windows 7 ultımate Sorunla savasıyorum...
Bugün, 04:57 / Donanım