PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 7 12345 ... SonSon
34 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan ekrana görüntü gelmiyor

slm arkadaşlar geçenlerde arkadaşım toplama bilgisayar aldı bu gün gidip bilgisayarın bağlantısını yaptım bilgisayarı çalışltırdım ama ekrana görüntü gelmiyor bütün bağlantıları kontrol ettim ama nafile anakart intel d945plrn ekran kartı 512mb atı hıs x1300 dual işlemci core duo 3.0 samsung sata 160 gb 7200 rpm hdd şimdiden teşkür ederim

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Varsayılan Re: ekrana görüntü gelmiyor

Alıntı Orijinalini Gönderen: selver
    slm arkadaşlar geçenlerde arkadaşım toplama bilgisayar aldı bu gün gidip bilgisayarın bağlantısını yaptım bilgisayarı çalışltırdım ama ekrana görüntü gelmiyor bütün bağlantıları kontrol ettim ama nafile anakart intel d945plrn ekran kartı 512mb atı hıs x1300 dual işlemci core duo 3.0 samsung sata 160 gb 7200 rpm hdd şimdiden teşkür ederim
    Merhaba

öncelikle bir kaç soru soralım..

+anakartın üzerinde bir led vardır elektirk akımının olduğuna dair yanıyor mu?

+bios üzerinden herhangi bir bipleme sesi alıyor musunuz?

+kasa fanları çalışıyor mu?

+Anakartın kasa ile olan güç reset HDD ışığı bağlantılarını doğru yaptığınıza emin misiniz?

vs vs

iyi günler..

Varsayılan slm d945

led yanıyor ama biostan ses gelmiyor diğer bağlantıları ana kartın kullanma kılavuzuna bakarak yaptım power tüşüna basınca çalışıyor reset yapınca çalışıp çalışmadığını anlayamadım

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Varsayılan Re: slm d945

Alıntı Orijinalini Gönderen: selver
    led yanıyor ama biostan ses gelmiyor diğer bağlantıları ana kartın kullanma kılavuzuna bakarak yaptım power tüşüna basınca çalışıyor reset yapınca çalışıp çalışmadığını anlayamadım
    Sistemin tüm özelliklerini yazar mısınız? ekrana hiç bir görüntü mü gelmiyor bir imleç falan mı kalıyor yoksa..

her şey bir yana monitörünüzün ve kablolarının doğru yapılandırıldığından da emin olun.. Donanımsal bir sorun olsa idi anakart bipleyerek sizi uyarırdı..

kolay gelsin..

Varsayılan 945

slm bağlantıları kontrol ettim ekrana görüntü geldi ama tekrar gitti sonra anakartttan üç defa beep sesi duydum kullanma kılavuzunu okudum 3 beep ramın olmadığını söyledi ramı kontrol ettim yerini değiştirdim tekrar olmadı ama ses kesildi anakartın modeli d945plrn ekran atı hıs x1300 512 mb işlemci core duo 3,0 ghz servise götürdüm bana şöyle söyedi kasnın üretimi yanlış olabilir kasan yanlış üretilmişse başka bir yerden kısa devre yapıp anakartını yakmıştır dedi böyle bi şey olurmu daha önce hiç bi yerden böyle şeyler ne okudum nede duydum ve ben yaklaşık beş tane bilgisayar topladım böyle bi sorunla hiç karşılaşmadım lütfen yardım[/b]

Benzer Başlıklar

1. webcam dan görüntü gelmiyor
    Desert_34 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 13.01.2007, 14:38
  2. Yanıt: 8
    Son Mesaj: 05.07.2006, 14:12
  3. EKRANA GORUNTU GELMIYOR
    rasimaydinkal tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 26.05.2006, 10:41
  4. 600x800 de görüntü ekrana oturmuyor.