+ Başlığa Yanıt Yaz
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
30.01.2007 22:43 #1
laptop arızalandı,bir fikri olan var mı ???
arkadaşlar dizüstümün internet kablosunun takıldığı yerde ufak bir arıza var.konnektörü oraya takarken içerde biraz hasar oluşturmuşum.fazla kuvvet kullandım galiba ve takılacak YUVADAKİ tellerden biri yerinden oynamış.tabii doğal olarak da konnektörü taktığımda adsl çalışmıyor...ben şunu merak ediyorum ;
1-Aldığım yere götürdüğümde bu arıza garanti kapsamına girer mi ?
2-Garantiye giderse ne kadar zamanda gelir ?
bu arada
teknosadan aldım . dell marka...
saygılar
-
30.01.2007 22:44 #2
Re: laptop arızalandı,bir fikri olan var mı ???
merhaba notebook'u alalı ne kadar zaman oldu acaba?
Orijinalini Gönderen: toprak60
-
30.01.2007 22:45 #3
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- Erzincan
bence girmesi lazım,konnektörü geri salmadı deyip garantiden faydalanabilirsin zaten bir lehimlik işi vardır diye düşünüyorum ama tamiratı teknosa değil dell yetkili servisi yapar..geçmiş olsun..
-
30.01.2007 22:57 #4
notebook u alalı birkaç ay ancak oldu...
zaten içine giriyor ama çalışmıyor adsl...acaba bu "lehimlik işi var" dediğin kısmı teknik servis onardığında garantiden çıkar mı peki notebook..
-
30.01.2007 23:01 #5
merhaba
Orijinalini Gönderen: toprak60
Açıkcası bu noktada size yardımcı olabilecek tek kurum kont bilşim teknolojileri yetkili distiribütörü olan o şirket olduğu için garantisine de onlar bakmak zorundalar yasal olarak..
Bence ürünü alın tüm aksesuarları ile Teknosa'ya gidin doğrudan sorunu anlatın ve ürünün Kont Bilişime gönderilmesini istiyorum deyin. 2 haftadan önce gelmeyeceğini unutmayın.. En az 2 hafta tabi..
Eğer kont bilişim iyi gününde ise ve gerçekten küçük bir sorun ise garanti dahilinde yapılabilir ve ürün garanti dışı kalmaz...
Teknosa'dan bir şey beklemeyin sizin için sadece kont'a gönderebilirler teknik servisi yok çünkü..
Umarım halledilir..
iyi günler.
Benzer Başlıklar
-
Laptop'u lcd bagliyamiyorum fikri olan varmi?
aktuelce tarafından Donanım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 05.12.2006, 18:11 -
fikri olan varmı???
saw tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 21.08.2006, 12:54 -
Bir fikri olan var mı?
Nightmarecr tarafından Donanım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 19.07.2005, 10:47 -
xp sorunları?lütfen fikri olan cevaplasın
doganeren tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 03.02.2005, 12:32

Alıntıyla Yanıtla

Windows 7 ultımate Sorunla savasıyorum...
Bugün, 04:57 / Donanım