PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: deep freeze

Varsayılan deep freeze

iyi günler arkadaşlar
    ben bilgisayarımdaki deep freeze programını normal yontemlerle kaldıramıyorum bunu kaldırmanın alternatif bi yolu varmı bilgisayar formatmı atmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim şiödiden teşekkurler

kolay gelsin...

Shift + farenin sol butonuyla deepfreeze simgesinin üstüne ikikere tıklıyoruz. Açılan pencereden boot thawed gibi bir seçenek olması gerek( en altta) onu seç ve bilgisayarını yeniden başlat. Daha sonra bu deepfreezeyi kurarken kullandığın setupa çift tıkla. Setup sende yüklü deepfreezinin pasif olduğunu algılayacak ve çıkan seçenekler içinde uninstall yada remove gibi bir seçenek çıkacak bulardan biri seç, tamam de. Yönergeleri takip et. Bilgisayarını yeniden başlat. Kalkmış olması gerek. Yine olmazsa haber ver yardımcı olmaya çalışayım.

CTRL+ALT+SHİFT+F6 'yi bas oradan boot thawed şeceneği olcak tikla ona gerisini yaparsin
    CTRL+ALT+SHİFT+F6 tam hatirlamiyorum CTRL+SHİFT+F6'da olabilir.
    sen ikisinide DENE

arkadaşım deep freeze görev çubugunda göstermiyo yani mankinada deep freez ile ilgili hgiç bişi yok bunu nasıl bulabilirz bi yolu varmı kusura bakmayın pek anlamıyom yoruyon sizide ama yardımlarınız için teşekkurler
    kolay gelsin...

Tekrar kur ve anlattıklarımı uygula düzgün bir şekilde kaldırmış olursun. Yine olmazsa tek çare format atmak.

Benzer Başlıklar

1. DEep Freeze
    The_ImMoRtAl tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 17.05.2006, 14:19
  2. deep freeze
    zeusmk tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 08.02.2006, 01:39
  3. deep freeze 5 ?
    KarayYeL tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2