PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    kadıköy dereden

Varsayılan Ekran kartı işlemci anakart uyumu veya uyumsuzluğu sorunu

Arkadaşlar ekran kartımı sapphire 256 agp ati radeon 1650 pro yaptım. tabiki oyunlarda çok farklılık oldu nfs underground 2 yi full oynayabiliyorum ama sanki çok hafif bişeyler kasılıyormuş gibi geldi. yani görüntüsel bir şey değilde psu veya işlemci kasılıyor gibi geldi.

İşlemci amd 3000 2Ghz psu ise 400 W ama gerçek mi bilmiyorum Aopenin orjinal Psu' yı. Ram 2x512 kingston. 2 adet harddisk 80 Gb, dijital tv kartı falan var.
    Belki en önemlisi anakart asus k8u-x biraz eski mi geliyor ekran kartına.
    Dediğim gibi çok hafif kasma var ama ekran kartında değil neden olabilir.
    Driverler güncel. teşekkürler

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Varsayılan Re: Ekran kartı işlemci anakart uyumu veya uyumsuzluğu sorun

Alıntı Orijinalini Gönderen: pocker_face
    Arkadaşlar ekran kartımı sapphire 256 agp ati radeon 1650 pro yaptım. tabiki oyunlarda çok farklılık oldu nfs underground 2 yi full oynayabiliyorum ama sanki çok hafif bişeyler kasılıyormuş gibi geldi. yani görüntüsel bir şey değilde psu veya işlemci kasılıyor gibi geldi.

İşlemci amd 3000 2Ghz psu ise 400 W ama gerçek mi bilmiyorum Aopenin orjinal Psu' yı. Ram 2x512 kingston. 2 adet harddisk 80 Gb, dijital tv kartı falan var.
    Belki en önemlisi anakart asus k8u-x biraz eski mi geliyor ekran kartına.
    Dediğim gibi çok hafif kasma var ama ekran kartında değil neden olabilir.
    Driverler güncel. teşekkürler
    Sevgili dostum

Sonuç itibariyle almış olduğunuz kart orta seviye ekran kartları kategorisinde.. Siz belki de çok daha fazla bir beklentiye sahipsiniz?

Eğer kartın veya sisteminizin genel performansından şüphe duyuyorsanız Benchmark programları ile bir performans değerlendirmesi yapabilirsiniz.

PC Mark 05 veya ekran kartınız için 3D Mark 05 deneyin ve aldığınız sonuçları internet ortamında karşılatırın derim..

iyi günler..

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Almanya-Bochum

Anakartın çipseti ekran kartı ve işlemci arasında köprüdür. Eğer çoğu amd anakartlardaki gibi nforce çipsetli bir anatartınız varsa ve çipsetinde de soğutucu varsa anakarttan değil de ati ekran kartından olabilir derim ben çünki ben de ati kullanıyorum ve takılmalar ve türlü düzensizlikleri sık sık yaşıyorum bir kere nvidia microsoft7la dirsek temasında olduğu için sürücülerinin windowslarda çalışan her programı daha uyumlu çalıştırdığı muhakkak. Ati bu dâirenin dışında ne yazık ki. Bakalım Amd ati'de ne değişiklikler yapabilecek?

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 3
    Son Mesaj: 17.09.2006, 22:11
  2. anakart-işlemci uyumsuzluğu
    souledge tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 03.08.2005, 16:57
  3. anakart ekran kartı uyumsuzluğu
    kbrcn tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 27.04.2005, 09:01
  4. Anakart ve PCIX ekran kartı uyumu...