PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 7 12345 ... SonSon
33 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan bilgisayarım acıldıktan 50 sn sonra kapanıyor

Arkadaslar sorunum su;
    bilgisayarımı acıyorum ve yaklasık 50 sn sonra kapanıyor. sonra tekrar acıyorum bu seferde 5 sn sonra kapanıyor. yanı anlyacagınız ilk acılısta 50 sn sonra digerlerinde 5 sn sonra kapanıyor. yaklasık 10 gündür bilgisayar böyle. Güvenli kipte acmayı falan deniyorum ama 50 sn sonra kapanıyor bir daha kı seferede zaten 5 sn oldugundan birsey yapamıyorum.. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor yardımlarınız bekliyorum . ilginiz için teşekkürler

dostum virüs olabilir bide yanlış anlama ama msn şakası olabiir böyle bi program hatırlıyorum pc her açılıştan sonra belli bi süre sonra kapanyo böle bişeyde olabilir belki

CPU çok ısınıyordur. (ki bence büyük ihtimalle sorun bu) CPU fanının çalışıp çalışmadığını, yuvasına iyi oturduğunu, kontrol et. Eğer fan çok kirliyse temizlemeyi dene. Ama temizlesen bile büyük bir ihtimalle eski performansını göstermeyecektir. Değiştirmeni öneririm.

Görüşmek üzere..

Arkadaşların dedikleri doğru virüs de bulaşmış olabilir CPU (işlemci) da ısınıyor olabilir.İşlemci fanını kontrol et eğer takılmalar oluyorsa fanda rahatsız edici sesler oluyorsa fanı yağlamayı dene.Fanın altındaki metal soğutucuyu çıkar altında termal macun varsa dikkat et silinmesin.metali iyice temizle.eğer sorun yoksa ve yine aynı problemi yaşıyorsan iyi bir antivirüsle tarama yap derim.Ya da inglizce olan iyi forumlarda da arama yapabilirsin.eğer yine düzelmezse ve sorun yazılım kaynaklıysa format atmak kesin çözümdür.Ayrıca kapanmadan önc herhangi bir hata vermiyor mu :?:

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    ZONGULDAK

Virüs olabileceği pek aklıma yatmıyor benim bilgisayar soğukken 50 saniyede kapanması gereken ısıya erişmesi süre ve donanım zorlanması bakımından oldukça kısa geldi bana..Ama çok da emin değilim..BIOS'u görebiliyormusun..BElki kapanma sıcaklığı bir şekilde çok düşük ayarlanmış olabilir.O yüzden de ikinci açılışta 10 sn de kapanıyor olabilir..

Benzer Başlıklar

1. bilgisayarım açıldıktan sonra masaüstü kilitleniyo
    cm34 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 17.02.2007, 00:19
  2. Bilgisayar açıldıktan kısa bir süre sonra kapanıyor
    Ivanhoe tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 02.01.2007, 18:20
  3. Pc acıldıktan bi süre sonra kapanıyor
    maniac_ea tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3