PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan Dvi görüntü sorunu

Monitörüm Philips 190 S7 FS, ekran kartım P. Color Ati radeon 256 mb X 550.Ana kartım Asus M2NPV-VM.Bildiğiniz gibi monitörümde hem klasik analog giriş, hemde dvi girişi var.Normal analog görüntü alıyor iken,24+1 DVİ kablosunu aldım ve bilgisayara bağladım.Bu şekilde 2 ay sorunsuz dvi dan görüntü alarak bilg. çalıştı.Bir gün bilg. açmaya çalıştım,kasa açılıyor,monitör görüntü yok diyor.Bunu görünce klasik analog görüntü kablosunu bağladım görüntü geldi.Sonra dvi kablosunu da bağladım, görüntü geldi, gitti.Yani dvi dan bir görüyor bir gidiyor.Her iki kabloda bağlı iken bazen bakıyorum dvi görüntü tekrar gelmiş.Şu an her iki analog ve dvi kablo bağlı iki aydır dvi hiç görmüyor.Kablo da mı acaba sorun var diye, 18+1 dvi kablosu almıştım onda da aynısı.Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp cd den tekrar yükledim yine değişmedi.Ne yapacam...

Varsayılan dvi

bu konuda fikri olan yok mu?kimse bilmiyor mu?

Dvi kablosunun tam olarak yerine yanındaki vidaları ile sabitlemelisin. Görüntü yok dediğine göre bir yerlerde temassızlık var heralde.Kablonun uclarının yerlerine tam olarak oturduğundan iyice emin ol. İyi akşamlar...

Benzer Başlıklar

1. görüntü sorunu
    beyazak tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 01.01.2007, 12:07
  2. Görüntü Sorunu
    gokhan001 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 30.11.2005, 15:34
  3. görüntü sorunu
    serkan1516 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5