PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: format başarılı

Varsayılan format başarılı

ewet en sonunuda cesaret edip ve buradki format nasıl atılır bilgilerininde büyük yardımı ile başardım ancak ufak bir sorunum var pc açılırken 30 saniye bekletiyor beklememek için enter basmak gerek önceden böyle değildi acaba bu ayarı nereden düzeltebilirim

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    İSTANBUL/Kartal

şimdi kardeş bunun nedeni? hardiskinde 2 tane işletim sistemi yüklü olduğu için bunu gösterir karşına zaten sana sorar hangi işletim sistemine girmek istiyorsun diyee sende birine enter ile girersin şu olmuş olabilir sen format atarken diğer xp işletim sistemini silmemişsin aksinede c de xp varken sen d diskine xp işletim sistemini kurmuşsun bu yüzden sana açılışta sorar bunu eğer böle olmasını istemiyorsan diğer işletim sistemini format atarken kaldırmalısın....

bu düzeltemin bir diğer yoluda

bilgisayarıma sağ tuş tıkla özelleiklere gel
    açılan ekranda gelişmiş sekmesini bul ve tıkla
    orda başlangıç ve kurtarma bölümü olucak en altta

hemen sağ tarafında yarlayı tıkla açılan ekranda saniyeleri görceksin onları sıfır "0" yap sorunun düzelir

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    eski "Crazzy_alp"

1. değeri 0 yap 2. yi 10 yap

Varsayılan Re: format başarılı

Alıntı Orijinalini Gönderen: tamer11
    ewet en sonunuda cesaret edip ve buradki format nasıl atılır bilgilerininde büyük yardımı ile başardım ancak ufak bir sorunum var pc açılırken 30 saniye bekletiyor beklememek için enter basmak gerek önceden böyle değildi acaba bu ayarı nereden düzeltebilirim
    başka bir yol da.bilg açılınca başlat---çalıştır---"msconfig" yaz.orada BOOT.ini sekmesi war .zaman aşımı 30sn diye görürsün,ordan ayarlayabilirsin..

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 15
    Son Mesaj: 17.12.2006, 23:17
  2. peki format atmaya kalkınca format sonlandıran neden ne?
    GAREZ tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 07.08.2006, 12:58
  3. başarılı bir casus yazılım programı arıyom
    teknikbil tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 12.06.2006, 00:39
  4. Yanıt: 2
    Son Mesaj: 18.08.2005, 23:10