PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Realtek Ac 97 ses kartı problemi

Line girişinden gitar amfisine çıkış sağlarken bir anda ses gitti ve bir daha da gelmedi...Sürücüyü güncelledim düzelmedi...Kaldırıp yeniden kurdum fayda etmedi... Ses kartı bildiğim kadarı ile onboard... Ve yanmış olmasından şüpheleniyorum... Başına benzer bir problem gelen veya bu işlerden anlayan biri yardım etsin lütfen...
    Şimdiden teşekkürler...

Büyük bir ihtimalle yanmıştır yani hem sürücü güncellemesi ve diğer işlemlerden sonra çalışımıyorsa maalesef yenisini almak zorundasın ama diğer arkadaşlarıda bekle belki birşey blen çıkar

ya bu ses kartının sürücüsünün linkini verebilirmisiniz?bi arkadaşa lazım acil...

gitar anfisi takarken anfinin kapalı olması lazım statik elektirikle seskartını yakmış olabilirsin birde sen en sağlamı format çek öyle dene kendi driveri ile olmaz sa bi ses kartı alırsın şimdiden kolay gelsin :wink:

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Varsayılan Re: Realtek Ac 97 ses kartı problemi

Alıntı Orijinalini Gönderen: EccalimrE
    Line girişinden gitar amfisine çıkış sağlarken bir anda ses gitti ve bir daha da gelmedi...Sürücüyü güncelledim düzelmedi...Kaldırıp yeniden kurdum fayda etmedi... Ses kartı bildiğim kadarı ile onboard... Ve yanmış olmasından şüpheleniyorum... Başına benzer bir problem gelen veya bu işlerden anlayan biri yardım etsin lütfen...
    Şimdiden teşekkürler...
    merhaba

Bende onboard ses kartımı yakmıştım, garanti dahilinde ses çipini değiştirdiler. Eğer sizin cihazın da garantisi devam ediyor ise hemen servise verin derim.

iyi günler..

Benzer Başlıklar

1. realtek sorunu(beni deli etti)!!!
    berkerden tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 25.05.2011, 08:06
  2. realtek Ac 97 Ses problemi
    oktaygazioglu tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 17.07.2008, 11:08
  3. Realtek AC'97 Sound Card Problem !
    imrozlu tarafından Donanım forumunda