PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
15 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: performans

Varsayılan performans

meraba arkadaşlar size bir şey soracağım benim celeron 2.4, 1gb ram,256mb ekran kartı 128bit var ama 2142 low da bile çalıştırmıyo
    sizce yeterli değilmi

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Varsayılan Re: performans

Alıntı Orijinalini Gönderen: ihsanemre
    meraba arkadaşlar size bir şey soracağım benim celeron 2.4, 1gb ram,256mb ekran kartı 128bit var ama 2142 low da bile çalıştırmıyo
    sizce yeterli değilmi
    Sanırım Battlefield 2142 'yi low detayda bile çalıştıramamasından şikayetçisiniz. Ekran kartınızın grafik işlemcisi nedir onu bizimle paylaşmanız lazım. Malesef bellek miktarı bir performans kriteri değil..

iyi günler..

sizce yeterli değilmi

çalıştırmadığına göre yeterli değil ki; büyük bir ihtimal sorun işlemciden yani: işlemci değiştirmen gerekiyor.

kolay gelsin...

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Bu konuda birşey söyleyebilirim ki BF 2142 oynayan biri olarak senin sistemin ile o oyunu Low (Düşük) ayarda bile oynaman mümkün peki sorun tam olarak nedir grafiklermi sürekli takılıyor yoksa lag mı yiyorsun.Valla kullanmakta olduğun sistemin birebir aynısı ile BF 2 ve 2142 oynadım takılma yok hemde grafik ayarları Medium'da idi.Birde kullandığın ekran kartı nedir 256Mb ve bellek bant genişliğinin 128Bit olması şuan için bana birşey ifade etmedi.Ben sana Fx5200 gösteririm bellek bant genişliği 128Bit ondan diyorum kullandığın ekran kartı nedir? sonra ekran kartı sürücülerini ve kullanmakta olduğun DirectX sürümünü güncelle.Hatta ekran kartına O/c bile yaparak performas kazanmak için elinden gelen denemeleri yapabilirsin.Ha oyunu oynarken hiçmi? takılmadı dersen bana taklıldı ama Lag yediğim için takıldı.Almanya ve İngiltere server'larına bağlanabilirsin genelde orda oynuyorum hatta bulabilirsen türkiye'den server'lara bağlan bu sefer lag alma durumun olduça azalır.Birde oyunu açtığın da TAB tuşuna bas ve orda Lacenty (geçikme) değeri 120 üstü ise durum iyi değil.Sen bir ateş ederken rakibin sana 2 vuruş yapabilir.Hele ki Concuest yaparken bu daha açık belli olur.Titan oynarken sadece füzeleri misillem yapmakla ve düşman titan rekaktörlerini havaya uçurmakla uğraşırsın.

ewet tam modelini belirtirsen sana daha çok yardımcı olabiliriz..belki sürücü güncellersen sitesinden düzelme imkanı olabilir..

Benzer Başlıklar

1. performans
    alizee tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 03.08.2010, 10:57
  2. Performans
    BySlaughter tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 27.09.2008, 02:29
  3. AGP 8X in Performans!
    gokhan001 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7