+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
Başlık: klavyem format atarken çalışmıyo
-
26.02.2007 02:07 #1
klavyem format atarken çalışmıyo
hayırlı geceler arkadaşlar.
Arkadasımın PC ye format atacam ama söyle bi sorun var;
Bir tuşa basın diyo,basıyorum(o zaman çalışıyo) ama XP yi kumak için ENTER e bası dediğinde görmüyo tuşaları çalışmıyo.Bir kere kabul etti bu sefer de F8 tuşuna bastım ama bu seferde onu kabul etmedi.Başka bir klavye taktım ama gene aynı şey oldu.
PC mi açıyorum normal şekilde klavye çalışıyor hiçbir sorun cıkarmıyor.
Sizce nedir sorun format atmam lazım???
-
26.02.2007 02:58 #2
sanırım klavyen usb. aslında calısması lazım ama bılmıyorum. xp acılınca usb klavyenın drıverları yuklenıyor ve calısıyor. biostan usb ıle ılgılı bır ayar yapman gerekebılır. cunku benım usb fare her zaman calısıyor. eğer eskı klavyelerden denersen portlu olanlardan onun yapabılırsın.
-
25.02.2010 14:30 #3
Kardeş sen Anakartının modelini yaz ben sana biostan nasıl yapılıcagını yazarım. Eğer cevap yazmıcak olursan aklında bulunsun ve aynı sorunu yaşan arkadaslarda biosta menüde ilk sayfaların içinde Usb Keybord Support yazar ve sen onu disable den çıkarıcaksın enable olacak yani aktif ve sonra başlarsın formatına aynı şey mous içinde geçerlidir yalnız mous içinde Usb mous support yazar dikkat bazı anakartlarda yanında support yazmaz aklınızda bulunsun kolay gelsin.
Benzer Başlıklar
-
xp format atarken hata veriyor
B_SEC tarafından Yazılım forumundaYanıt: 13Son Mesaj: 20.04.2011, 06:23 -
format atarken klasör kurtarmak
BwT tarafından Yazılım forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 25.02.2010, 14:49 -
format atarken elektirik kesildi!!
admiral_alican tarafından Donanım forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 25.02.2010, 14:48 -
format atarken yedekleme
DDD tarafından Yazılım forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 25.02.2010, 14:44 -
format atarken sorun??
saintsoul tarafından Yazılım forumundaYanıt: 33Son Mesaj: 30.12.2008, 17:23

Alıntıyla Yanıtla

Benim Oyun PC'm
Bugün, 06:46 / Donanım