PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
    Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

Varsayılan Çözünürlük problemi...

Bakalım bilen var mı... :wink:
    Masaüstünde her şey normal, 1152*864 çözünürlükte çalışıyorum... Bir oyuna girmeye kalktığımda (knight online ya da Nfs MW gibi) çözünürlük 1024*768 olması gerekirken (oyun çözünürlüğü) görüntü acayip büyüyor, masaüstüne döndüğümde görüntünün sadece bir bölümü kocaman bir şekilde gösteriliyor, fareyle sağa sola gittiğimde görüntü de kayıyor, sanki görüntü büyüteçle büyütülmüş gibi... Sürücü sorunu mu? Bir arkadaşım da aynı sorundan muzdarip... Ortak yanlarımızi ikimiz de Samsung monitör kullanıyoruz, ikimiz de ati ekran kartı kullanıyoruz... Benim kart 1600Pro, onunki 9550 GE... Sorun sürücüden olabilir mi? Sürücü catalyst 7,3 sanırım...

1-) Sistemde şuan kurulu olan ekran kartı sürücüsünü kaldırın
    2-) Sistemi yeniden başlatın.
    3-) Aynı sürücüyü tekrar kurun.(doğru sürücü olduğundan emin olun.)
    4-) Olmazsa başka sürücü deneyin :wink:

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Varsayılan Re: Çözünürlük problemi...

Alıntı Orijinalini Gönderen: sezaikuyu
    Bakalım bilen var mı... :wink:
    Masaüstünde her şey normal, 1152*864 çözünürlükte çalışıyorum... Bir oyuna girmeye kalktığımda (knight online ya da Nfs MW gibi) çözünürlük 1024*768 olması gerekirken (oyun çözünürlüğü) görüntü acayip büyüyor, masaüstüne döndüğümde görüntünün sadece bir bölümü kocaman bir şekilde gösteriliyor, fareyle sağa sola gittiğimde görüntü de kayıyor, sanki görüntü büyüteçle büyütülmüş gibi... Sürücü sorunu mu? Bir arkadaşım da aynı sorundan muzdarip... Ortak yanlarımızi ikimiz de Samsung monitör kullanıyoruz, ikimiz de ati ekran kartı kullanıyoruz... Benim kart 1600Pro, onunki 9550 GE... Sorun sürücüden olabilir mi? Sürücü catalyst 7,3 sanırım...
    Merhaba

Bana kalırsa ekran kartı sürücüsünün bir önceki sürümünü yükleyerek deneme yapın.

iyi günler..

arkadaşım bende de var x1600 1.2 versiyon kullanıyorum dell lcd17'' monitör var normal olarak açılıyor cataltsy ayarlarıyla onynadıysan olabilir..

Benzer Başlıklar

1. Çözünürlük sorunu
    dukee tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 22.06.2010, 07:45
  2. Çözünürlük sorunu !
    uckalkan tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 03.10.2006, 19:54
  3. çözünürlük
    crewboy1156 tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 0