+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
-
04.04.2007 12:59 #1
- Katılım Tarihi
- 2007
yeni donanım sorunu acil yardım lutfen!!!!!!
eski bilgisayarıma yeni amd64 dual core 3600+ işlemci, asus mpv-mx anakart (ses, lan, ekran kartı içinde) ve de 1 gb 667mhz ram aldım...
eski parcaları sokup yerine yenilerini taktım su an bilgisayarda eski parcalardan sadece 40gb ide hard diskim mevcut...
bu bilgisayara xp yukleyemiyorum formattan sonra cd içindeyken işletim sistemi hatası diyo...
en son win98 kurmayı denedim onda da kurulum bitip windows acılırken mavi ekran hatası verdi ve işlemcinin 32bitlik bi kartla calıştıgını ve bunun kartlara zarar verebileceği bilgisayarı acmamam gerektiği yazıodu....
sizce sorun anakartta mı işlemci de mi? eski hard diskimdemi? veya bad sector olabilir mi?
-
05.04.2007 09:58 #2
arkadaşım sisteme yeni işletim sistemi kurduğunda öncelikle sistemin desteklediği sürümünü kurduğundan emin ol,daha sonra geriye dönme eski 98 üzerine xp gibi formatla yeni işletim sistemini kur.,drıverların varsa anakartan başlayarak bütün dravırları güncelle işletim sisteminle uyumlu x86 veya x64 tabanlı olup olmadıklarını kontrol et.,dikkat et.ayrıca tüm bileşenlerin tüm özelliklerini modellerini iyi bilmen gerekiyor.en önemlisi aradığın drıverin önce üreticisine sonrada tedarikcisine bakarsan bulursun kolay gelsin,.
suatyılmaz

-
05.04.2007 10:51 #3
- Katılım Tarihi
- 2007
tmm arkadaslar sorun cozulmuşrut fdisk bilg.ı kendine getirdi

Alıntıyla Yanıtla

yeni akart aldım donuyor.
Bugün, 07:40 / Donanım