PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Bilgisayar kapanıyor

Arkadaşlar yeni bir pc topladım ve windows kurdum fakat 2 3 saat sonra kapandı pc, bidaha kurdum 2 gün sonra kapandı ve şimdi hiç kurulmuyor . dosyalar yükleniyor diyor % 11 drivercab olan yerde pc bir süre bekliyor ve sorun veriyor sonra kapanıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim. sata hdd var elimde 160 GB

Topladığın sistemin konfigürasyonun da uyumsuzluk olabilirmi ilk önce bunu araştır, Hdd'ini başka bir bilgisayara takarak kurmayı dene eğer kurarsa demek ki onda sorun yok ve bu daha kötü diğer parçalarından biri arızalı veya uyumsuzdur..
    Tahsin Bekir Yaktu

Eğer kurulum esnasında hep aynı yerde (%11) takılıyorsa cd'inde sorun vardır diyebilirim. Ama farklı yerlerde sorun çıkarıyorsa da sorunun kaynağının ram olma ihtimali yüksek. Bilgisayarın kapanınca bir süre açılmıyorsa güç kaynağında veya biosta sorun vardır diyebilirim.

uyum sorunu olcağanı sanmıyorum. cd de bozuk değil başka pcde kuruyor. dwd riwerterımda bozuk değil oda çalısıyor. anakartın sata sürücüsünü yüklemem gerektiğini söylediler fakat bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim

Asrock 777 LGA İ 865G ANAKART MODELİ

Peki, Burda anakartın ile ilgili driverler var alt tarafta sata driverleri da var

http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=775i65G
    Tahsin Bekir Yaktu

Benzer Başlıklar

1. Bilgisayar çok geç kapanıyor
    shark tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 17.03.2007, 19:56
  2. bilgisayar kapanıyor
    erase tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 03.09.2006, 18:38
  3. Bilgisayar Kapanıyor