PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 34567
35 sonuçtan 31 - 35 arası sonuçlar

Başlık: bilgisayar donuyor

siz sorun ben cevaplarım tüm sorularınızı.. ya kötü bi bilgisayar değil ama böyle devam ederse çöpe gidecek çok sinir ediyor beni

Başlangıç programları bilgisayarı açınca açılan programlardır. Ayrıca komik değil bilmemen çok normal. ADSL programı ekrn kartı ses kartır prgramı msn fln onları azalt

hmm bu tarz derseniz anlarım : ) modem için program kurmam arayüzden yapıyorum.. ses kartının ayrıca bi programı yok realtek vardıda kaldırdım.. onun haricinde çalıştır a msconfig yazıp ordan başlatma programlarından bayağı eledim. şuan pc yanımda değil ama sadece sistemsel programlar çalışıyor onun haricinde msndir limewire dır bu tarz programlar başlangıçta açılmıyor.. bi arkadaş dvd sürücüdendir demişti.. diyelim çıkardım onu ve sorun ortadan kalktı başka bi dvd sürücü ile aynı hatayı vermez mi ?

bilgisayarın dvdye duyarlı olabilir veya kullandığın dvd soruna sebep olabilir ama bi dene yeni dvdyi

kısmetse cuma dönüyorum.. dvd yi çıkarıp pcyi kullanmayı deneyeceğim aksi halde tekrar sizinle irtibata geçerim şimdilik yardımcı olan herkese teşekkürler..

Benzer Başlıklar

1. Bilgisayar Donuyor
    vedsu tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 26.09.2009, 10:33
  2. bilgisayar donuyor
    volkanica tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 20.07.2005, 19:45
  3. bilgisayar donuyor!!!
    eray_3530 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 14