PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 7 12345 ... SonSon
35 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan bilgisayarım kendi kendine kapanıyor :(

slm arkadaşlar bri türlü bu olayı çözemedim sinir oldum bilgisayarımı geçtiğimiz mart ayında yeniledim sorunum şu arada bir yani çok sık deil ayda bir ve ya iki defa bilgisayarım kendi kendine hiç bir sebeb yokken kapanıyor yani sanki elektrik gitmiş gibi aniden gidiyor başta virüs zannettim tarama yaptım bişey yok sonra format çektim sorun devam etti anlamadım gitti konfigrasyonum şöyle

intel d 820 dual core 2,80 ghz :mrgreen:
    intel anakart
    kingston 1 gb 533 mhz ram
    256 mb ati ekran
    80 gb hdd
    400 wat everest kasa
    iki adet 120mm kasa fanı bir adet 12mm eksoz fanı ekstradan :mrgreen:
    not: acapa powersuply dan mı kaynaklanıyor yetmiyor olabilir mi?
    şimdiden teşekkür ederim
    En son selver tarafından düzenlenmiştir: 30.05.2007 21:11
    kesitselalgi.blogspot.com :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

büyük ihitmalle sorun güç kaynağında.bence siz başka bi güç kaynağı bulun.bilgisayarınızda bi kaç gün deneyin.böylece sorunun güç kaynağında olup olmadığını anlayabilirsiniz.eğer sorun güç kaynağında değilse siz bu sonuca ulaşırsanız diğer parçaları da buna benzer şekilde test edin.kolay gelsin.umarım bulursanız hatanın kaynağını.

Alıntı Orijinalini Gönderen: selver Mesajı Görüntüle
    slm arkadaşlar bri türlü bu olayı çözemedim sinir oldum bilgisayarımı geçtiğimiz mart ayında yeniledim sorunum şu arada bir yani çok sık deil ayda bir ve ya iki defa bilgisayarım kendi kendine hiç bir sebeb yokken kapanıyor yani sanki elektrik gitmiş gibi aniden gidiyor başta virüs zannettim tarama yaptım bişey yok sonra format çektim sorun devam etti anlamadım gitti konfigrasyonum şöyle

intel d 820 dual core 2,80 ghz :mrgreen:
    intel anakart
    kingston 1 gb 533 mhz ram
    256 mb ati ekran
    80 gb hdd
    400 wat everest kasa
    iki adet 120mm kasa fanı bir adet 12mm eksoz fanı ekstradan :mrgreen:
    not: acapa powersuply dan mı kaynaklanıyor yetmiyor olabilir mi?
    şimdiden teşekkür ederim
    sıcaklıktan kaynaklanıyor olabilir. işlemci fanını kontrol etmenizi öneriyorum. sorun düzelmez ise; başka bir psu ile deneyebilirsiniz.

kolay gelsin...
    coreİ7 980x-color master v8-asus r3e-corsaır domınator gt 3x4gb 2000mhz-asus gtx580 MATRIX-120gb ocz revodrıve-60gb ocz vertex2 ssd-2tb wd-2x1tb wd sata3-1tb wd cb-color master hafx-2x sync kazemaster-enermax1050 watt-27" vx2739wm-asus ms238h lcd - logıtech z5500 5.1-creative x-fi tıtanıum hd- logitech dinivo edge-logıtech g19-cyborg rat9-rat7

Bilgisayarıma sağ tıklayın, özellikler,gelişmiş, başlangıç ve kurtarma, sistem hatasında yeniden başlat seçeneğini iptal edin.

Elektrik dalgalanmaları gibi bir sorunda faydası olmaz ama çökmelerde işe yarar.

Varsayılan slm

slm komiks kardeşim sıcaklıkla alakası yok gibi boştayken 42 derece yüklediğim zaman 46 derece oyunlarda 50 derece yani sıcaklıktan olsaydı herzaman olması gerekiyordu ama ayda bir ve ya iki defa tekrarlıyor
    kesitselalgi.blogspot.com :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Benzer Başlıklar

1. bilgisayar Kendi kendine kapanıyor
    Raider_in_Jihad tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 01.05.2010, 09:40
  2. Counter kendi kendine Kapanıyor
    ferhat1988 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 20.08.2009, 19:17
  3. Kendi kendine kapanıyor Pc
    kimbazor tarafından Donanım forumunda