PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan oyuna girince reset atıyor

selam pc net..
    yaklaşık 2 hafta once 1024 mb ddr 400 ram aldım ve bilgisayarıma bagladım.bilgisayarımda var olan 256 mb ddr 400 ram i çıkarmadım ve 2 sinide bagladım .sonrasında oyuna girince reset atmaya basladı.
    ram i aldıgım bilgisayarcıya başvurdugumda ise birebir değişme yapacaklarını soyledıler ancak aradan 5 gün geçti ve ram ı bugun aldım eve geldım bu sefer sadece 1024 ram i bagladım . ve need for speed carbon adlı oyuna girdim ve aradan 10 dakika gecmeden reset attı.sonra tekrar 256 mb ram i bagladım bu sefer oyuna girdim reset atmadı aradan 1 saat gecti reset atmadı.Bozuk olan ram'de bir tarih yazıyor du bana sonradan verdıklerı ram dede aynı tarih yazıyor acaba değiştirmemiş olabilirlermi?
    sizce ne yapmalıyım paramı geri alma gibi bir hakkım varmı yada tüketici haklarına başvursam bana yardımcı olurlarmı.?
    Bana bi Kötü hizmeti veren bilgisayarcının adı : kocaeli albay computer'dır.
    ben ordayken bile bi amcaya 512 mb ddr 400 ram i 75 ytl e sattılar böyle bi dolandırıcılık ben bilmiyorum. lutfen yardımcı olun ne yapmam gerek
    En son ItakoI tarafından düzenlenmiştir: 01.07.2007 18:43

öncelikle ram'in markası nedir? ddr400 1gb ram 140-160 ytl arası değişiyor. fiyat konusunda bir yanlışlık yok sorununa gelince; yeni almış olduğun ram'i tek başına kullanmayı dene sorun yine devam ederse, ram'i tekrar götür değişimi tekrar yapmalarını iste bunlara rağmen sorun yine devam ederse; paranı iade alıp başka bir yerden ram almanı öneririm. elektronik parçalarda bu gibi sorunlar çıkıyor.

kolay gelsin...
    coreİ7 980x-color master v8-asus r3e-corsaır domınator gt 3x4gb 2000mhz-asus gtx580 MATRIX-120gb ocz revodrıve-60gb ocz vertex2 ssd-2tb wd-2x1tb wd sata3-1tb wd cb-color master hafx-2x sync kazemaster-enermax1050 watt-27" vx2739wm-asus ms238h lcd - logıtech z5500 5.1-creative x-fi tıtanıum hd- logitech dinivo edge-logıtech g19-cyborg rat9-rat7

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Eskişehir

selamlar...

büyük olasılık ile belleğinizi değiştirmemişler ve arıza devam ediyor...

iyi çalışmalar......................................
    TÜRKÇE Giderse,Türkiye Gider!

Özenti ingilizce kelimeler ile sorulmuş sorulara cevap vermeyerek Türkçe'yi katledenlere gereken dersi bir nebze vermeye çalışalım.

Türkçesi dururken; özenti, ingilizceden devşirme kelimeleri kullanmayalım.

Laptop,Notebook
    gibi devşirme kelimeler yerine; "Taşınabilir/Dizüstü Bilgisayar" kelimelerini kullanarak dilimizi koruyalım.

Teşekkür amaçlı iletiler, acil/lütfen yardım tarzı başlıklar silinmektedir.

bence git paranı al.....

Benzer Başlıklar

1. Bilqisayarım reset atıyor!
    punkcorn tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 13.04.2007, 12:05
  2. reset atıyor
    wpagevw tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 17.07.2006, 21:42
  3. pc kendine reset atıyor
    sistem06 tarafından Donanım forumunda