PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Yeni ses sitemi alacağm.Öneri?

Arkadaslar benim evde calisan 5,6 tane eskiden PC'de kullandiğim hoparlör var.Ampi desteklemediği için hepsini birlestirince ses azçıkıyor.Ayri ayri normal(yani sorun yok)
    Bende bir 2+1 almayi düşünüyorum.
    2+1'deki ana kalona bendekileri baglasam mesala 7 tane olsa toplam 7+1 gibi ses verir degilmi?Bi zarari olurmu acaba?
    Son olarak UYUSMAZLİK felan olurmu?
    Birde HANGİ MARKA'yı önerirsiniz. Azcıkta fiyatlardan bahsedin yeter

Ben Seni Bugünde Düşündüm..!

Tıkla-Para Kazan

7+1 5+1 ses verir derken adet arttıkça ses artmaz. Bu güç ile ilgili değil. Kanal sayısı yani aynı anda farklı kanallardan ses kaydedilir ve faklı kanallardan yayınlanır. Yani etrafında bir çok microfon olan özel sistemlerle kaydedilmiş müzik yada sesleri aynı şekilde kulağın algılaması için yapılmışlardır.

Yani yedi kanallı kaydedilmemiş sesi 7 kanaldan dinleyemezsin ki zaten (5 ya da dört kanallı olur). Kaldıki stereo bi mp3 dinlersen farkı anlayamaybilirsin Dolby gibi yöntemlerle kaydedilmiş seslerde etrafında uçak dolaşıyormuş hissi oluşmasını sağlar özetle tabi kayıt destekliyorsa. Sesi kuvvetlendirmek istiyorsan Daha güçlü hoparlörler alma PMPO değeri değil gerçek gücü yüksek olan PMPO sadece anlık max gücü ifade eder ortalama gerçek gücü yüksek olanı tercih et.

vesteli 350 wattlık bir sistemi var iyi ses istiyorsan öneririm fiyatı 300-350 ytl arası zannedersem

ben creative 2.1 önerebilirim..ben kullanıyorum gümbür gümbür

iyi günler..

fazla kolanları destegi varsa 2+1 ebaglarsınız yada bılgısayar yoksa çıkışlar yanar o gucu kaldırmaz bende arkadaşımızın dedıgı gisi creative 2+1 kullanıyroum sbs modelı ıdı çok güzel ses var hıç ugraşmayın galıba 45 ytl.

Benzer Başlıklar

1. Yeni Tasarım Yeni Soluk Yeni bir Bakış TRteknik.net
    HalitYesil tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 24.05.2010, 22:27
  2. Sitemi Kapatmak!
    3x3cuTi0N3R tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 24.03.2007, 13:36
  3. Yeni Pc Öneri
    SedoRKinG tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 14.06.2006, 15:18
  4. sitemi
    hacker_382 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 30.08.2005, 20:53
  5. Yeni Moderatör arkadaşlar için bir öneri...
    Viperay tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 21
    Son Mesaj: 24.01.2005, 00:59