PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Ghz Hızını Ayarlama

Dün Bİlgisayarcıma Gittim BAan Dediki Bos Ayarlarıyla Oynamıssın 0 ladıında Orjinal Ayarına Dönmüş Onu Bana Getir Bosdan Onun Hızını Ayarlayalım Bende Oraya gİtmeye Üşeniyorum Biosdan Bİlgisayar Hızını Nasıl Ayarlayabilirim Arkadaşlar?

İşlemcim AMD (Athlon)

1.10 Gösteriyo Ghz Normalde 1.83

Şimdiden Teşekkür Ederim..
    En son bugman tarafından düzenlenmiştir: 12.08.2007 23:19

anlaşılan senin işlemciye overclock yapılmış 1.10 ghz den 1.83 e çıkarılmış.
    anlaşılan bu konuda çok bilgin yok,eğer overclock yapılmasını istiyorsan götür bilgisyarcıya.
    yalnız overclock biraz tecrübe ister.(çünkü işlemciye zarar verebilem ihtimali var)
    sen bu konuda skywalker4u da yardımcı olur,ben tecrübeli değilim overclock da.

İşlemcinizin modeli nedir söyleyebilirmisiniz?AMD ???

biosa girin. buyuk olasılık del tuşu yada f2 olabiir. bilgisayar açılırken yazar pres enter xxx to enter the bios tarzı bişey yazar. Oraya girdikten sonra her menu ye bak. Cpu- coltage control diye bir yer olacak ama her anakartta farklı.her yeri kurcala zarar gelmez ama ayar degiştirme bilmeden. Dogru menute girince fsb yi görüceksin. yanında da 100 mhz yazıyor. Hiç overclock istemiyorsan 166 mhz yaz. Ama aslında 174 falan yazsanda olur. Kendine iyi bak. zor bir iş degil biraz kurcalamak gerekiyor

Anakart kılavuzundaki ayarları kullan kılavuzun yoksa üretici sitesinden hangi işlemci için hangi ayarların gerektiğini öğrenebilirsin.

site yada kılavuz ingilizce ise ve ingilizcen yoksa ki bu ayıp değil ben araştırıp senin için türkçe yazarım, tabi mesajın forumda aşağılarda kaybolmazsa.

Benzer Başlıklar

1. fan hızı ayarlama
    djcasanova tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 06.10.2009, 12:48
  2. harddisk ayarlama
    Türkçe tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 08.05.2007, 19:11
  3. PC kapanma zamanı ayarlama
    Meltem_3 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5