PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 34567
32 sonuçtan 31 - 32 arası sonuçlar

İlk mesajım ve uzamasına asıl neden olan verdiğin resimlerden %82 performansı nasıl gösterdiğini anlatamanı istememle ilgili kısmı hala cevapsız.

İşlemciyi beğenmedim. Nedenlerini yukarda yazdım.

Verdiğin ikinci linkteki video ile ilgili yorumum yukarda. (ki sen yorumlamamı istedin.)

Oyunlar ve multimedia daki peformansı ve işlemci ile ilgili değerlendirmem (ki bunu da sen son yazdığın mesajdan bir öncekinde istemişsin.) Yazmıştım ama tekrar yazayım.

Duo dan Quad %82 hızlı varsayalım. Ki henüz bağımsız laboratuvar tesleri yerine intel tanıtım videoları ile yetindik.

Yüzde yüz olması gerekirken %82 de kalması ilginç (malum 4 çekirdek). Yani duo %100 ken qoad dan %200 performans beklerdim ama %164 ee tekabül ediyor. İyi ki oyun ve multimedia için tasarlanmış yoksa durumu daha beter olacakmış. (işlemci kötü). Bu da demektir ki çekirdek sayısının artması her seferinde performansın %100 artmayacağını bir yerden sonra sınırlayıcı olacağına işaret ediyor.

İşletim sistemi 32/64 bit gibi birşey yazmışsın ne demek istediğini anlamadım bile. Hızla alakası falan biraz açıklanması lazım. 32 bit ve 64 bit microişlemciler de yada özel olarak Quad da microcode komut seti kaç bittir bunun performansa etkisi nedir?

Mesajımın altında: Kişisel görüşümdür, kimsenin şahsına değildir yazmama rağmen şu tepkilerini örnek olarak vercem. Çünkü itici ve kulak tırmalayıcı ve alakasız bulmuşsun.

Senin sorduklarına cevap vermişim. Alakasız bulsan dahi.
    "Şu video ya bak ve yorum yap!" gibi bir terbiyesiz davranışına bile aynı seviyede cevap vermemişim.

Daha önce de "Seni buraya kim gönderdi maksadın ne gibi terbiyesiz ve şahsi mesajlarına rağmen" yine cevap vermiyorum. Amacınız ne vs çok can sıkıcı olmasına rağmen.

Buraya yazdığınız konuyu eleştiririm beğendirmek yada beğendirmemek gibi zorunluluğum yok. Şahsına birşey görürsen açıklama istersin ben de açıklarım. Alakasız bulduğun şeyler sana göre alakasız bana göre alakalı.

"Çıkacak tabiii durduramaz sinnn!" gibi cümlelerden daha az itici olduğumu düşünmüyorum. Zaten kimsenin birşey durdurduğu yada durdurmak istediği yok.

Senin benim yazdıklarımı alakasız bulman kadar ben de yardım ve destek bölümüne ne tür yardım olduğu belli olmayan yazılarını da burada alakasız buluyorum. Ama bu konuda eleştirdiğimde verdiğin cevabı ve tavrını hatırlarsan, aynı tavırla yazmadığımı da göz önünde bulundurup tavırlarına dikkat edersen iyi olur.

"Sen ne konuşuyorsun!" demişsin. Ağzından çıkana dikkat et. Yaşını ve eğitim seviyesini bilmediğin insanlarla konuşurken ve özellikle de bir forumda olduğunu da unutma.

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    NYCity Reb4ck

Ya kardes ozur dilerim ya. Valla hata bende, ne ugrasiyosun niye yaziyosun neden bilgi veriyosun. Iste boyle arastirirsan boyle insanlari bilgilendirirsen illa bi bit cikacak. Msn imi beyaz olarak yazdim right line fahrenheit007@hotmail.com

Sorunun varsa msn imi vereyim adam akilli konusalim. Cok gereksiz is yapiyoruz. Kalbimizi kirmayalim.

Son.

Benzer Başlıklar

1. Core 2 Quad Q6600 4 çekirdekli işlemci
    tarantula31 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 04.07.2008, 21:03
  2. Intel Quad mi? Yoksa AMD FX mi?
    faronayt tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 20
    Son Mesaj: 16.08.2007, 00:54
  3. Gerçek Renk ve Gerçek Performans
    Aniki tarafından Donanım forumunda