PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 45678
40 sonuçtan 36 - 40 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: WildWolf Mesajı Görüntüle
    Fanı değiştiren arkadaş fana veya renk pinlerine bir zarar vermemişse;
    -Ekranınızın soketi ile ekran kartı soketindde bir temessızlık olabilir.
    -Ekrandan geleln kabloda bir temassızlık veya kopya yaşanmış olabilir.

Bunlar en iyi varsayımlar. Geçelim Kötüşüne;
    -Fanı takarken CPUcore zarar görmüş olabilir. Düzeltilemeyeceği için kartı değiştirmek gerekir.
    -Üç ana renkten yeşil pin e sinyal veren lehimde bir kırılma yaşanmış olabilir.

Ekranınızı başka bir pc denemeniz mümkünse deneyin. Denenen bilgisayarda problem yoksa. Ekran kartını yaptırdığınız adamı bulmanızı tavsiye ediyorum^^

PS: Bu arada anakartın sokentinin içine pislik kaçırmamış olduğunuzu ve anakart ve ekran kartı pinlerinin temassızlık yaşanmadığını farzediyorum. Gerçi böle bir temassızlıkta farklı problemler de yaşarsınız ama bunuda es geçmeyelim.
    Ekranınızın soketi ile ekran kartı soketindde bir temessızlık olabilir?
    bu nasıl oluyo ne yapmam gerek

acaba format çeksem düzelmezmii?

dedim bi format çekim: resat çektim baktım cd yi okumuyo...kısaca format çekilmiyo...

biliyorum çok karışık oldu biraz toparlım

pcnın ekran kartının rarı kırıldı götürdüm yenisini taktım geldim ewe kasaya taktım pc yi açtım bi baktım ekran kırmızı..bügünde dedim format çekim cd'yi okumuyo pc açılınca.(pc açılınca veya okuyo)

sorun ne acaba?????????*

Arkadaşlar PCI yüklenmedi diyo acaba bundan kaynaklanabilirmi kırmızı ekran...bide bu pcı nasıl yükleyebilirimmm

karta bios güncellemsi gerekiyo bence kart kendini tanımıyo sanırsam. atiler cok cins kartlardır cok garip yönergeler barındırırlar yanı baçagı kırılsa bile is gören bi insan gibi düşün. ati catalys driveri indir bak yüklencekmi

Benzer Başlıklar

1. power pointime bişey oldu:(:(
    sinemmm tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 25.03.2007, 10:26
  2. nfs carbon sorunu çözülürmü acaba..ben bişey anlamadım
    pegasus_line tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 08.02.2007, 18:37