PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 5 / 5 İlkİlk 12345
22 sonuçtan 21 - 22 arası sonuçlar

indirdiğiniz dosya ne ilealakalı?? Ondan olabilir.. dosyayı bir kaldırın reset atın ve normal ekran çözünürlüğüne getirmyi deneyin.. belkide oyun ayarlarından da olabilir..

Question 4. kez olucak

arkadaslar merhaba. ayni sorunun bir baska versiyonu bendede var. hp pavilion serisi laptop um var. alali yaklasik 4 sene oluyor. her zaman cok isinmasindan sikayetciydim ama bana hic problem yaratmamisti. bu yaz basi oyle bilgisayarda takilirken ekran 1 anda gitti. once mavi ekran cikti sonra reset atinca duzeldi sonra gene gitti. bilgisayarci ekran kartinin cipi yanmis diyip tamir etti 1 ay sonra ikinci ve 1 ay sonrada ucuncu olunca bilgisayarci, bunun cip kismi yalama oldu tutmuyo 1 daha yaparsa ekran kartini degistirmek lazim gibi cumleler soyledi. iste o gunden 1 ay daha gecti ve 4.kez oldu. olay soyle 1 anda ekran gitti reset attigim zamanda cizgili cikti ancak safe modda acabiliyorum.su anda oyle yaziyorum. sanirim 1 sure sonra ekran gene komple gider. ozaman safe kismina kadar bile gelmiyor. sizce ne yapmam lazim? yeni ekran karti almak cozummu? yoksa bu olay baska parcaylami alakali? bu arada asiri isinmayi onlemek icin ciftli fan aldim. baya azaltti ama genede ust kisim sicak. tesekkur ederim.

Benzer Başlıklar

1. Pc donması ekran kartı sanırım
    Phorkys tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 11.06.2007, 22:16
  2. Anakartım yandı
    cagataydagdelen tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 22.12.2006, 20:23
  3. CPU m yandı sanırım :'( ühühühüh
    turksauron tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9