PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Arrow Ekran kartı cakışması

VGA: ASUS EAX 1600 Pro 512MB

Sorunumu buldum sanırım önceden ekran kartım momitörle uymsuz zannediyorumdum fakat monitörü tak lullan olrak calısıtırıyorum ve magictune pogramını desteklemiyor bu nedenle magictune programını yüklemiyorum ve arastırdım ekran kartı cakısıyoryormus java, realtek audio... gibi programlarla çakısıyor ekran kartımı degiştirmeyi dusunuyorum fakat sımdı yeni ekran kartını alınca sorun düzelir mi?Bos yere 500-1000 YTL arası ekran kartı alıpta güme gitmesin Ekran kartının son driverinide yukledım ilk CD den cıkan ilk driverinide yukledım ikisindede sorun aynı gene
    Anakart:GİGABYTE GA-965P-DQ6 (Rev. 1.0)

Realtek audio ve Cipset uptadesi vardı sitesinde onları yukledım gene aynı BIOS updatesinden biraz uzak duruyom fakat aksam sanırım BIOS updte yapcam

Servis ekran kartın saglam diyor ve garantisi var
    En son U571 tarafından düzenlenmiştir: 22.08.2007 14:39

500-1000 ytl ekran kartı alıpta güme gitmez merak etme Bios uptade yapmalısın ama kesin çözüm olmayabilir biliyorsun.
    ugur1989 Olarak başladım..always_First olarak yola devam..

http://www.gigabyte.com.tr/products/...5p-dq6_10.html

http://www.asus.com.tr/products.aspx...12&modelmenu=1 (VGA)
    bende suan F3 yazan yulu en son F11 var onu direkmi yulicem yoksa digerlerinide teker teker yulemelimiyim ve HDD 160GB SATA2 NCQ Seagate NCQ destegini nasıl kullancam?
    En son U571 tarafından düzenlenmiştir: 22.08.2007 15:03

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Almanya-Bochum

Bazı anakartlar başka markanın ekran kartını tanımakta ve düzgün çalıştırmakta zorlanıyor keşke aynı marka anakart ve ekran kartı alsaydınız.Anakartınızın da biosunu güncelleyin ve bir de öyle deneyin.Olmazsa yeni bir ekran kartı alabilirsiniz ama emânet bir ekran kartı bulup sorunun karttan olup olmadığını garantilemenizi tavsiye ederim. Şimdi başka ekran kartı denemeden yeni bir ekran kartı alıp taktınız ve bir de baktınız ki o da düzgün çalışmıyor ve sorun anakartta ne oldu şimdi? Dolayısıyla anakart biosuyla düzelmezse başka kart deneyin ve başka kartta düzgün ise ekran kartındandır diye emin olup onu değiştirirsiniz

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Almanya-Bochum

Sata 2 ncq desteği kendi kendini kullanır zâten.

Benzer Başlıklar

1. Web Cam-Tv Kartı Çakışması
    BySessiZ tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 02.01.2007, 16:19
  2. webcam - tv kartı çakışması
    dogacan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 30.12.2006, 10:33
  3. Sky Star tv kartı ile windows ses çakışması yapıyor
    Counter tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1