PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Dizüstü bilgisayarım için acil yardım!

Bilgisayarımda uzun zamandır bulunan ama bi türlü nedenini bulamadığım bi sorunum var. Sorun şu :

Bilgisayarda genellikle web sayfalarını açmak istediğimde bilgisayar adeta kendini kitliyor ve klasörler arasında gezinebildiğim halde programları açmıyor. Aradan 5-6 dk. lık bi süre geçince ( bazen hiç olmuyor kapamak zorunda kalıyorum ) açmak istediğim bütün uygulamalar birden açılıyor.

Nedenini bi türlü bulamadım ama sorun RAM de olabilir mi?

Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim...

bilgisayarının sistem özelliklerini vermemişsin ama tahminim donanımlarında fiziksel bir sorun yoktur hiç format atmayı denedinmi? işletim sisteminde de bi problem olabilir

benim eski bilgisayarda karşılaşmıştım da..

sistem özelliklerinizi yazar mısınız???

eğer size göre durduk bir şekilde böyle olmaya başladıysa virüs girmiş veya harddiskte bozuk sektör oluşmuş olabilir.virüsü temizlemek kolay ama bozuk sektör oluşmuş bir harddiski düzeltmek pek kolay değildir.

Varsayılan Teşekkür...

Bilgisayarım Centrino 1.5 GHz 512MB RAM 128MB paylaşımlı video RAM

NOD32 kullanarak ayda bir tarıyorum ama şu ana kadar bi virüs olmadı. Zaten program sürekli açık. Harddiskte bozuk sektör olup olmadığını bilemem ama öyle bi şey olsa sadece web de iken bu takılma olmazdı. Aklıma ağ kartında bi sorun olabileceği geliyor ya da RAM i değiştirmeyi düşünüyorum.

Bilgisayarı yaklaşık 2 senedir formatlamadım ve bilgisayar gerekli ve tekrar kurması uzun sürecek programlarla dolu olduğu için bu sıralar format atamam tabi windows çökmezse
    En son elektrog tarafından düzenlenmiştir: 08.10.2007 19:38 Sebep: eksik

Benzer Başlıklar

1. Dizüstü bilgisayarım için Anti-virüs?
    mguler18 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 13.11.2009, 08:16
  2. Bilgisayarım Kendinden Açılıyor...Acil Yardım
    dt1985 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 10.02.2007, 14:48
  3. Bilgisayarım Açılmıyooooooo Yardım Çok Acil
    NeqBeT tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 07.07.2006, 17:32