PCnet Online
Geri Dön   PCnet Online > Yardım ve Destek > Donanım
Bu Sayfayı Yenile Mouse girişi bozuk ne yapmalıyım?
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#11) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Yer: Bilinmeyen Bölge...
Varsayılan 28.10.2007, 00:35

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: CrazyShark Mesajı Görüntüle
lütfen beni yanlış anlamayın, söyliyceklerim asla sizin şahsınıza değildir;
ancak söylemeden edemiycem, bunun gibi usb/ps2 ceya com/ps2 çeviriciler benim bilgisayarla haşır neşir olmamdan beri bildiğim şeylerdir..hatta bu ve benzeri nerdeyse tüm donanım bileşenleri...ne çok fazla bişey bildiğimi söylüyorum ne de sizin bilginizi küçümsüyo değilim; zira elbette benden çok şey biliyosunuzdur bu işn eğiticisi olarak...
ancak başta da dediğim gibi, merk ediyorum, bunun gibi bir bilgiyi (bana göre kçk bi bilgi) öğretmediler de bilgisayar donanımıyla ilgili ne öğrettiler fakültede?
Anlayışla karşılamanızı umarak soruyrm sorumu...kolay gelsin..
Oluyor işte anlattım bende başımdan geçen bi olayı... herkes herşeyi bilmek zorunda değil kanaatindeyim. insanlar bazı küçük şeyleri kaçırabiliyor. biraz hoşgörü yoksa bu platformun bi anlamı kalmaz. saygılar...
Alıntıyla Yanıtla
  (#12) Eski

CrazyShark Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Varsayılan 28.10.2007, 01:59

"yanlış anlaşılmak istemiyorum" dememin manası buydu...elbette bunu hoşgörüyle karşılıyorum, "bilmek zorunda deil";bunu bilerek sordum sorumu ama gene de sordum çünkü kendimi alamadım
ve sadece mrk ediyorum, donanım hakkında fakültede ne öğretiliyor?

WMP, IE, Nokia, Hotmail, Avast-Norton vs. ile işim olmaz; Winamp, Firefox, SonyEricsson, Gmail, Kaspersky kullanırım...
Doom ve Death Metal dinlerim..
Basketsiz olmaz...
Tabi bi de kızlar olmadan hiçbirşey olmaz, onlar herşeyimiz....

Alıntıyla Yanıtla
  (#13) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Varsayılan 02.11.2007, 12:35

Fakültede herşeyi öğrenemiyorsunuz sen kendinde üniversite okumuşsan söylermisin sana bundan bahsettilermi?. Tahminime göre sen bir bilgisayar firmasında çalışarak bu deneyimleri elde etmişsin.Fakat biz öğrendiklerimizi kendi kişisel çabalarımız sonucunda öğrenmişiz. Yaparak yaşayarak öğrenmenin ne olduğunu biliyorsundur. Deneyimler birçok kitapdan daha iyidir.Birde başınıza gelmeyene kadar fark edemiyor olabiliyorsunuz. Sana şimdi soruyor sen bilgisayarı kullanarakmı öğrendin yoksa hiç bilgisayarın başına geçmeden kitaptan mı öğrendin????? sanırım bukadar cevap yeter saygılar.....
Alıntıyla Yanıtla
  (#14) Eski
Forum Gurusu

fgurhanf Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: izmir
Varsayılan 02.11.2007, 23:59

Dün PS/2 girişi çalışmayan bir bilgisayarı bios update ile yaptım ben de şaşırdım açıkcası ...
Alıntıyla Yanıtla
  (#15) Eski
Forum Gurusu

turuncu_yesil Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2004
Yer: Eskişehir
Varsayılan 03.11.2007, 00:00

Çok geç kalmış yav o anakart firması bu güncellemede
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
mouse + klavye girişi çalışmıyor??? lordslayer Donanım 11 25.03.2008 18:57
Mouse Pad, Mouse, Klavye Kanser Yapar mı? Luciferman Teknoloji 8 26.08.2007 13:07
Klavye, mouse girişi bazen çalışıyo Bazen çalışmıyo....? goxodus Donanım 3 06.07.2006 00:44
üye girişi jari Web ve Grafik Tasarımı 6 05.09.2005 02:11
USB girişi rasimaydinkal Yazılım 3 03.06.2005 11:36

vBulletin® Sürüm 3.8.2 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul