PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 123456 SonSon
30 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: CrazyShark Mesajı Görüntüle
    lütfen beni yanlış anlamayın, söyliyceklerim asla sizin şahsınıza değildir;
    ancak söylemeden edemiycem, bunun gibi usb/ps2 ceya com/ps2 çeviriciler benim bilgisayarla haşır neşir olmamdan beri bildiğim şeylerdir..hatta bu ve benzeri nerdeyse tüm donanım bileşenleri...ne çok fazla bişey bildiğimi söylüyorum ne de sizin bilginizi küçümsüyo değilim; zira elbette benden çok şey biliyosunuzdur bu işn eğiticisi olarak...
    ancak başta da dediğim gibi, merk ediyorum, bunun gibi bir bilgiyi (bana göre kçk bi bilgi) öğretmediler de bilgisayar donanımıyla ilgili ne öğrettiler fakültede?
    Anlayışla karşılamanızı umarak soruyrm sorumu...kolay gelsin..
    Oluyor işte anlattım bende başımdan geçen bi olayı... herkes herşeyi bilmek zorunda değil kanaatindeyim. insanlar bazı küçük şeyleri kaçırabiliyor. biraz hoşgörü yoksa bu platformun bi anlamı kalmaz. saygılar...

"yanlış anlaşılmak istemiyorum" dememin manası buydu...elbette bunu hoşgörüyle karşılıyorum, "bilmek zorunda deil";bunu bilerek sordum sorumu ama gene de sordum çünkü kendimi alamadım
    ve sadece mrk ediyorum, donanım hakkında fakültede ne öğretiliyor?
    WMP, IE, Nokia, Hotmail, Avast-Norton vs. ile işim olmaz; Winamp, Firefox, SonyEricsson, Gmail, Kaspersky kullanırım...
    Doom ve Death Metal dinlerim..
    Basketsiz olmaz...
    Tabi bi de kızlar olmadan hiçbirşey olmaz, onlar herşeyimiz....

Fakültede herşeyi öğrenemiyorsunuz sen kendinde üniversite okumuşsan söylermisin sana bundan bahsettilermi?. Tahminime göre sen bir bilgisayar firmasında çalışarak bu deneyimleri elde etmişsin.Fakat biz öğrendiklerimizi kendi kişisel çabalarımız sonucunda öğrenmişiz. Yaparak yaşayarak öğrenmenin ne olduğunu biliyorsundur. Deneyimler birçok kitapdan daha iyidir.Birde başınıza gelmeyene kadar fark edemiyor olabiliyorsunuz. Sana şimdi soruyor sen bilgisayarı kullanarakmı öğrendin yoksa hiç bilgisayarın başına geçmeden kitaptan mı öğrendin????? sanırım bukadar cevap yeter saygılar.....

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Dün PS/2 girişi çalışmayan bir bilgisayarı bios update ile yaptım ben de şaşırdım açıkcası ...
    Tekrar Merhaba PCnet = )

Çok geç kalmış yav o anakart firması bu güncellemede

Benzer Başlıklar

1. mouse + klavye girişi çalışmıyor???
    lordslayer tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 25.03.2008, 17:57
  2. Mouse Pad, Mouse, Klavye Kanser Yapar mı?
    Luciferman tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 26.08.2007, 12:07
  3. Yanıt: 3
    Son Mesaj: 05.07.2006, 23:44
  4. üye girişi
    jari tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 05.09.2005, 01:11
  5. USB girişi
    rasimaydinkal tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3