PCnet Online
Geri Dön   PCnet Online > Yardım ve Destek > Donanım
Bu Sayfayı Yenile Mouse girişi bozuk ne yapmalıyım?
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#16) Eski
Forum Gurusu

fgurhanf Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: izmir
Varsayılan 03.11.2007, 00:15

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: turuncu_yesil Mesajı Görüntüle
Çok geç kalmış yav o anakart firması bu güncellemede

Vallaha ben de anlamadım açıkcası hiç ümüdüm yoktu..
Alıntıyla Yanıtla
  (#17) Eski

CrazyShark Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Varsayılan 03.11.2007, 00:28

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: hasari Mesajı Görüntüle
Fakültede herşeyi öğrenemiyorsunuz sen kendinde üniversite okumuşsan söylermisin sana bundan bahsettilermi?. Tahminime göre sen bir bilgisayar firmasında çalışarak bu deneyimleri elde etmişsin.Fakat biz öğrendiklerimizi kendi kişisel çabalarımız sonucunda öğrenmişiz. Yaparak yaşayarak öğrenmenin ne olduğunu biliyorsundur. Deneyimler birçok kitapdan daha iyidir.Birde başınıza gelmeyene kadar fark edemiyor olabiliyorsunuz. Sana şimdi soruyor sen bilgisayarı kullanarakmı öğrendin yoksa hiç bilgisayarın başına geçmeden kitaptan mı öğrendin????? sanırım bukadar cevap yeter saygılar.....

ben tıp 1. sınıfta okuyorum, şu ana kadarki dönemde bilgisyar kullanmışlığımdan başka bilgisayarla ilgili bir eğitim almadım...
ve 3. kez tekrarlıyorum; asla kırmak, küçük düşürmek vs. uğraşında değilim ve çok bişey bildiğimi felan da söylemiyorum sadece dediğim gibi merak ettim, fakültede neden öğretilmiyor diye...ben de elbette lazım olunca öğrendim ne biliyosam, birz da araştırıp okuyarak internetten...
her neyse...uzatmann manası yok....
kolay gelsin...

WMP, IE, Nokia, Hotmail, Avast-Norton vs. ile işim olmaz; Winamp, Firefox, SonyEricsson, Gmail, Kaspersky kullanırım...
Doom ve Death Metal dinlerim..
Basketsiz olmaz...
Tabi bi de kızlar olmadan hiçbirşey olmaz, onlar herşeyimiz....

Alıntıyla Yanıtla
  (#18) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Varsayılan 04.11.2007, 02:26

Tıpcı karderşim, Kırılıp alındığımdan değil sadece bilgin olsun. Sende meslek hayatına başladığında değim şeyleri daha iyi anlarsın derslerinde başarılar....
Alıntıyla Yanıtla
  (#19) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Yer: izmir
Varsayılan 04.11.2007, 15:08

Merhaba
Konu ilgimi çektiği için müdahil olma ihtiyacı hissettim.

Ben yaklaşık 12 yaşımda çalışma hayatıma başladım. Çalışma hayatım boyunca önce liseyi bitirip daha sonra bir fakülte bitirdim. Şu anda ikinci fakültenin 3. sınıfında talebeyim. Yaşım 57, çalışma hayatım boyunca özellikle ar-ge konusunda uğraşı verdim. Kendi geliştirdiğim bir çok kendime has çalışmalar geliştirdim, bunların çoğunda şu anda da uğraşı alanım olan bilgisayardan faydalandım. Bir çok fakülte mezunu yada talebe konusunda yetişmiş veya yetişmekte olan arkadaşlarla çalıştım. Hepsinde ortak nokta, fakültelerimizdeki en büyük eksiklik olan, öğreticilerin gerek ekonomik nedenlerden gerekse kendilerince farklı nedenlerden piyasayı veya teknolojiyi yeteri kadar takip edememeleri, dolayısı ile takip edemedikleri teknolojiyi öğretmekte gecikiyor veya zorlanıyorlar.
Bir başka hususta insanlar başlarına gelmeden çalışır vaziyette olan bir sistemde, eğer olmazsa ne yapılır gibi bir mizansenle farklı alternatifler geliştirmekte zorlanıyorlar.
Çalışma hayatım boyunca bazen öyle tıkandığım yerler olmuşturki, ben var olan bilgi ve teknoloji ile çözmeye çalışırken, yanımda çalışan çırak mertebesindeki bir arkadaşımın, benimde o mertebedeyken ilk öğrendiğim bir konuyu hatırlatması ile, daha basit bir şekilde çözüme gidebileceğim konuyu hatırlatması ile olayı çözmüşümdür. İnsanlar bazen çok teknik olduklarında, basit düşünme yeteneğini sanki yok edip daha zor tekniklerle yürüyebiliyorlar.
Sanıyorum hocamızında bu veya benzeri bir konuyu bu nedenlerle atlamış olması bence hoşgörü gösterilmesi gereken bir durumdur.

Tabiiki gönül, hocalarımızın her şeyi daha iyi bilmeleri, daha iyi öğretmelerini ister. Ancak yaşamda bazen bu gibi durumlar olabiliyor.

Bence suç, ülke olarak ekonomik durumumuzun bu seviyede olmasında.

Hoş görünüze sığınarak acizane düşüncelerimi paylaşmak istedim.

Paylaşımın güzelliği, uygun, doğru şekilde paylaşılması ve mutlu günler dileğiyle.
Kolay gelsin
saygılar
Alıntıyla Yanıtla
  (#20) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Yer: Bilinmeyen Bölge...
Varsayılan 04.11.2007, 17:05

Kanımca bu topicte mouse girişi bozuktu...
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
mouse + klavye girişi çalışmıyor??? lordslayer Donanım 11 25.03.2008 18:57
Mouse Pad, Mouse, Klavye Kanser Yapar mı? Luciferman Teknoloji 8 26.08.2007 13:07
Klavye, mouse girişi bazen çalışıyo Bazen çalışmıyo....? goxodus Donanım 3 06.07.2006 00:44
üye girişi jari Web ve Grafik Tasarımı 6 05.09.2005 02:11
USB girişi rasimaydinkal Yazılım 3 03.06.2005 11:36

vBulletin® Sürüm 3.8.2 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

En Son Mesajlar

0 gösterim, 2 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

28 gösterim, 6 yanıt

105 gösterim, 2 yanıt

66 gösterim, 15 yanıt

19 gösterim, 2 yanıt

41 gösterim, 3 yanıt

33 gösterim, 2 yanıt

16 gösterim, 2 yanıt

11577 gösterim, 176 yanıt

215808 gösterim, 2022 yanıt