Alıntı:
Orijinalini Gönderen: hasari
Fakültede herşeyi öğrenemiyorsunuz sen kendinde üniversite okumuşsan söylermisin sana bundan bahsettilermi?. Tahminime göre sen bir bilgisayar firmasında çalışarak bu deneyimleri elde etmişsin.Fakat biz öğrendiklerimizi kendi kişisel çabalarımız sonucunda öğrenmişiz. Yaparak yaşayarak öğrenmenin ne olduğunu biliyorsundur. Deneyimler birçok kitapdan daha iyidir.Birde başınıza gelmeyene kadar fark edemiyor olabiliyorsunuz. Sana şimdi soruyor sen bilgisayarı kullanarakmı öğrendin yoksa hiç bilgisayarın başına geçmeden kitaptan mı öğrendin????? sanırım bukadar cevap yeter saygılar.....
|
ben tıp 1. sınıfta okuyorum, şu ana kadarki dönemde bilgisyar kullanmışlığımdan başka bilgisayarla ilgili bir eğitim almadım...
ve 3. kez tekrarlıyorum; asla kırmak, küçük düşürmek vs. uğraşında değilim ve çok bişey bildiğimi felan da söylemiyorum sadece dediğim gibi merak ettim, fakültede neden öğretilmiyor diye...ben de elbette lazım olunca öğrendim ne biliyosam, birz da araştırıp okuyarak internetten...
her neyse...uzatmann manası yok....
kolay gelsin...
WMP, IE, Nokia, Hotmail, Avast-Norton vs. ile işim olmaz; Winamp, Firefox, SonyEricsson, Gmail, Kaspersky kullanırım...
Doom ve Death Metal dinlerim..
Basketsiz olmaz...
Tabi bi de kızlar olmadan hiçbirşey olmaz, onlar herşeyimiz....