PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 5 / 6 İlkİlk 123456 SonSon
30 sonuçtan 21 - 25 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: atiozsoydan Mesajı Görüntüle
    Merhaba
    Konu ilgimi çektiği için müdahil olma ihtiyacı hissettim.

Ben yaklaşık 12 yaşımda çalışma hayatıma başladım. Çalışma hayatım boyunca önce liseyi bitirip daha sonra bir fakülte bitirdim. Şu anda ikinci fakültenin 3. sınıfında talebeyim. Yaşım 57, çalışma hayatım boyunca özellikle ar-ge konusunda uğraşı verdim. Kendi geliştirdiğim bir çok kendime has çalışmalar geliştirdim, bunların çoğunda şu anda da uğraşı alanım olan bilgisayardan faydalandım. Bir çok fakülte mezunu yada talebe konusunda yetişmiş veya yetişmekte olan arkadaşlarla çalıştım. Hepsinde ortak nokta, fakültelerimizdeki en büyük eksiklik olan, öğreticilerin gerek ekonomik nedenlerden gerekse kendilerince farklı nedenlerden piyasayı veya teknolojiyi yeteri kadar takip edememeleri, dolayısı ile takip edemedikleri teknolojiyi öğretmekte gecikiyor veya zorlanıyorlar.
    Bir başka hususta insanlar başlarına gelmeden çalışır vaziyette olan bir sistemde, eğer olmazsa ne yapılır gibi bir mizansenle farklı alternatifler geliştirmekte zorlanıyorlar.
    Çalışma hayatım boyunca bazen öyle tıkandığım yerler olmuşturki, ben var olan bilgi ve teknoloji ile çözmeye çalışırken, yanımda çalışan çırak mertebesindeki bir arkadaşımın, benimde o mertebedeyken ilk öğrendiğim bir konuyu hatırlatması ile, daha basit bir şekilde çözüme gidebileceğim konuyu hatırlatması ile olayı çözmüşümdür. İnsanlar bazen çok teknik olduklarında, basit düşünme yeteneğini sanki yok edip daha zor tekniklerle yürüyebiliyorlar.
    Sanıyorum hocamızında bu veya benzeri bir konuyu bu nedenlerle atlamış olması bence hoşgörü gösterilmesi gereken bir durumdur.

Tabiiki gönül, hocalarımızın her şeyi daha iyi bilmeleri, daha iyi öğretmelerini ister. Ancak yaşamda bazen bu gibi durumlar olabiliyor.

Bence suç, ülke olarak ekonomik durumumuzun bu seviyede olmasında.

Hoş görünüze sığınarak acizane düşüncelerimi paylaşmak istedim.

Paylaşımın güzelliği, uygun, doğru şekilde paylaşılması ve mutlu günler dileğiyle.
    Kolay gelsin
    saygılar
    Zaman ayırıp düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için tşk...

tamirci çagır malısın

Arrow

tamirci yapamassa iptal olur

bence en iyisi 5 tane mause girişi alın fazla pahalıda değil takılmasıda kolay!
    www.mjgenclik.com
    En Yeni En Eğlenceli Paylaşım Platformu..!

Alıntı Orijinalini Gönderen: elif_vur Mesajı Görüntüle
    tamirci çagır malısın
    Tabi kolay olanı tamirci çağırmak ama okulların bütçeleri olmadığından buna imkan yok. Kendi çabalarımızla tamir etmeye çalışıyoruz öğrencilerimiz mağdur olmasın diyeee. yoksa sene sonuna kadar veya bir sonraki seneyede bozuk olarak kalır...Malesef okullar kaderlerine terkkedilmiş durumda...

Benzer Başlıklar

1. mouse + klavye girişi çalışmıyor???
    lordslayer tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 25.03.2008, 17:57
  2. Mouse Pad, Mouse, Klavye Kanser Yapar mı?
    Luciferman tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 26.08.2007, 12:07
  3. Yanıt: 3
    Son Mesaj: 05.07.2006, 23:44
  4. üye girişi
    jari tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 05.09.2005, 01:11
  5. USB girişi
    rasimaydinkal tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3