PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan pc kendiliğinden kapanıyor.

selam arkadaslar. yaklaşık olarak 1 senelik bir pc var. normal çalışıyordu hep bu aralar yaşadığım sorun şu:
    pc çalışırken durupdururken kapanıyor elektrik gider gibi ne bi uyarı ne bi şey ve kapandıktan sonra tekrar açabilmek için 20 dan fazla beklemek gerekiyor. direk tekrar açma düğmesine basınca açılmıyor. açtığım zaman sadece açık bırakmakla saatlerce dayanabiliyor ama onu kullandığımda 10 dk 15 dk bazen daha fazla 1 saat fln olur birden kapanıyor. bu neden oluyor olabilir? bilen arkadasların tecrübesini rica ediyorum.

Bir çok nedeni olabileceği gibi belleklerde problem olduğunu düşünüyorum, imkanınız varsa bilgisayarınızı farklı belleklerle bir çalıştırıp problemin devam edip etmediğini kontrol edin.

eski konuları de baktım genel itibariyle arkadaslar ısıdan diyorlar ama bende ısı sorunu yok hem de ısı sorunundan kapanıyorsa her hangi bir uyarı falan vermesi gerekmiyor mu? direk elektrik gider gibi hiç bi şey demeden kapanmaz biliyorum hatta ısıdan restart atması gerek yanlış biliyorsam düzeltin.

ramde böyle bir hata verebilir mi dersiniz? ramin iyi çalışıp çalışmadığını kontrol edebileceğim bi yazılım var mı? çünkü yeni bir bellek takmam için yenisini almam gerek.

arkadsların söylediklerini uyguladıgın halde cözüme ulasamadıysan geriye birtek anakartta bulunan konnenstorler bak eger bir kac tenesi sismis ise ondan dolayıda olabilir demek kalıyor

Benzer Başlıklar

1. PC kendiliğinden kapanıyor
    cakraz tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 15.11.2010, 16:42
  2. sayfa kendiliğinden kapanıyor
    ferhat1988 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 28.08.2008, 07:59
  3. Msn kendiliğinden kapanıyor
    phonix tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 07.06.2006, 18:22
  4. PC kendiliğinden kapanıyor.
    DanteThomaS tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 01.05.2006, 01:23
  5. Bilgisayarım kendiliğinden kapanıyor???
    kahn tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 03.10.2004, 10:22