+ Başlığa Yanıt Yaz
8 sonuçtan 6 - 8 arası sonuçlar
Başlık: pc açılmıyor asla açılmıyor
-
11.11.2007 09:59 #6barni_heyamolaMisafir
karışık bişey göremedim ama yeniden özetleyim bakın kendi psu ile açıldı sonra yeni bir psu aldık onla açılmadı onu değiştirdik başta bir tane aldık açılmadı ama sonra açıldı hata mesajları geldi onların hepsini çözdük normal hale geldi sonra kapattık tekrar açalım dedik 30 dk kadar açılmadı sonra düğmeye bastık açıldı sorun düğme dedik heralde değiştirdim yenisini taktım düğmenin ama aynı sorun canı isterse açılıyor sadece psu değiştdik ,düğme değiştirdik ama çözülen yok açıldımı sorunsuz çalışıyor öle bir durumdaki açılırsa insanın kapatısı gelmiyor düzen yok kısaca yapacak çözüm bulamıyoruz anakart tabanlı sorun gibi bugün kadıköyde ankarttan anlayan birine vermek gibi fikir var ama ne olacak bilmiyorum
-
11.11.2007 10:21 #7
- Katılım Tarihi
- 2006
ATX bilgisayardaki güç düğmesini kontrol etmek
ATX güç kaynakları, AT güç kaynaklarından farklı olarak devamlı gerilim altındadırlar. Bilgisayar, ATX fişinin 14 numaralı pin’ine bir güç iletildiğinde çalışmaya başlar. Böylece, ATX bilgisayarın açma düğmesinin sadece tek bir tuştan meydana gelmesi sağlanır. Tuşun çalışıp çalışmadığını ise açılmış bir kağıt ataşı yardımıyla test edebilirsiniz. Bunun için 14 numaralı pin’i (PS-On) yanından bulunan 13 numaralı siyah pin ile bağlayın. Bilgisayar şimdi çalışmalıdır... çalışmazsa güç kaynağı arızalanmış veya bir kısa devre meydana gelmiş olabilir. Ama bilgisayar çalışırsa, güç düğmesi arızalanmış veya anakart üzerinde bir kesinti meydana gelmiş olabilir. Tecrübeli kullanıcılar 13 ve 14 numaralı pin’ler arasındaki bağlantıyı istedikleri sürece kullanabilirler, ancak bilgisayarın şebeke gerilimi kesilerek açılması ve kapatılması gereklidir.
http://azizciftci.spaces.live.com/bl...4EF1!380.entry
burdan aldım bi bakmakta fayda olabilir.
-
15.01.2010 19:37 #8
- Katılım Tarihi
- 2010
bendede benzer sorun var pc yi actıktan sonra windows başlatılamadı bunun nedenı yağtığınız donanaım veya yazılım değişikliği olabilir dedikten 5/10 sanıye sonra donuyo donduktan 30/40 sanıye sonra kendisi kapanıyo ne olmuş olabilir yardım edin ltfn
Benzer Başlıklar
-
pc açılmıyor
oguzyy tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 27.03.2007, 10:21 -
exe açılmıyor
aLPerM tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 14.10.2006, 18:52 -
msn açılmıyor
tafugu tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 12.10.2006, 19:54 -
msn açılmıyor
exper1907 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 11.09.2006, 17:28 -
MSN açılmıyor (şu an)
scream3 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 12.04.2005, 20:47

Alıntıyla Yanıtla

Geforce 310m nasıl bir karttır ?
Bugün, 11:53 / Donanım