+ Başlığa Yanıt Yaz
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: pc açılmıyor asla açılmıyor
-
10.11.2007 20:32 #1barni_heyamolaMisafir
pc açılmıyor asla açılmıyor
arkadaşlar bugün arkadaşım makinasını getirdi bana basit bir sorun göründü ve power yanmış dedik değiştirdik kendi powerımı taktım çalıştı hemen yenibir power aldık onu taktık tık yok açılmıyor sonra onu değiştirdik ve farklı model aldık genede tık yok makinada ama sonra bir ara açıldı ve o zaman power düğmesi bozuk dedik değiştirdik ve sorun aynı bazen açılıyor bazen açılmıyor anakarttan bir direnç kopmuş yani kopardık yanlışlıkla hemenn elektronikçiye gittim gösterdim yerine koyarız ama açılmasına engel olmaz dedi asla çok küçük bir dirençti ki bende öle düşündüm daha sonra makina tamamen açıldı artık sorun yok derken yeniden kafasına göre açılır oldu bazen açılıyor bazen açılmıyor bana geldiğinde sorun yanık kokusu gelmiş dendi power değiştirdik sadece acaba anakartta bir hasarmı meydana geldi direnç sorun olacağını sanmıyorum açılmıyor değil ama bazen açılıyor bazen açılmıyor ne yapmam lazım bir servise vermek içimden gelmiyor çünkü çoğu tamirçi bilgisiz benden farklı bişey yapacağını sanmıyorum bir bilgisi olan varsa sölesin lütfen
-
10.11.2007 20:35 #2
- Katılım Tarihi
- 2006
- Yer
- Antalya
Tek bir direnç çok şey fark ettirebiliyor.Yanlış hatırlamıyorsam Intel'in Rdram destekli anakartlarında sorun vardı ve o sorun tek bir kapasitör eklenmesiyle çözümlenmişti.
-
10.11.2007 22:17 #3barni_heyamolaMisafir
arkadaşlar bu maknayı 2 kişi incelik ve ben direnci anakart sanıyordum psu dan çıkmış arkadaş kasaya düşmüş yani anakarttan kopan direnç yok o zman sebeb ne delircem bunca sene pc ve elektronik ile uğraşıyorum pcme gelmeyen kalmadı ama bu sorun ilk defa nette pek bişey bulamadım hatta hiçbişey :s
-
10.11.2007 22:41 #4
- Katılım Tarihi
- 2007
Çok karışık yazmışın. Bozulan PC, arkadaşının, sen kendi power'ini takınca çalıştı... Sonra başka power taktınız, power bozuldu (ya da bozulmadı) ama PC arasıra açılıyor bazen de açılmıyor değil mi? Yani arkadaşının PC'si sana ilk geldiği haliyle duruyor ha? Açıldığı zaman normal çalışıyor mu? Yani bir kere açılınca uzun süre reset olmadan çalışıyor mu?
En son ahmetozkangil tarafından düzenlenmiştir: 10.11.2007 22:49
-
10.11.2007 23:03 #5
bole bisi bizimda basimiza geldi kasanin ledlerini felan degistirdik ole duzeldi sacma ama gercek ole duzeldi
bilgi paylastikca cogalir
Benzer Başlıklar
-
pc açılmıyor
oguzyy tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 27.03.2007, 10:21 -
exe açılmıyor
aLPerM tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 14.10.2006, 18:52 -
msn açılmıyor
tafugu tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 12.10.2006, 19:54 -
msn açılmıyor
exper1907 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 11.09.2006, 17:28 -
MSN açılmıyor (şu an)
scream3 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 12.04.2005, 20:47

Alıntıyla Yanıtla

İlk pc toplayışım arkadaşlar sizce...
Bugün, 11:57 / Donanım