PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan sorun ram yada işletim sisteminden kaynaklanabilirmi

dizüstü bilgisayarıma format attığımdan kısa bi süre sonra cdlerimi okumamaya başladı ve flash diskte parametre hatası vermeye başladı. cd sürücü cdleri bazen okuyup bazen okumuyo, flash disk ise üzerinde işlem yapmaya çalıştığımda belirtilen yol bulunamadı, parametre hatası gibi hatalar veriyo. yeniden format atamıyorum cd sürücüyü görmediği için. sorun neden kaynaklanıo olabilir. bugün bide bi bellek adresiyle alakalı hata verdi. sorun ramden kaynaklanıyor olabilirmi.
    yeniden nasıl format atabilirim???

( o işletim sistemi cdsiyle ilk format atışımdı. cdden de kaynaklanıyor olabilirmi)

usbleri kapatman lazım

Alıntı Orijinalini Gönderen: ufukadam Mesajı Görüntüle
    usbleri kapatman lazım

usbleri nasıl kapatcam.... ne demek istediğinizi anlamadım.

Alıntı Orijinalini Gönderen: ad_18 Mesajı Görüntüle
    dizüstü bilgisayarıma format attığımdan kısa bi süre sonra cdlerimi okumamaya başladı ve flash diskte parametre hatası vermeye başladı. cd sürücü cdleri bazen okuyup bazen okumuyo, flash disk ise üzerinde işlem yapmaya çalıştığımda belirtilen yol bulunamadı, parametre hatası gibi hatalar veriyo. yeniden format atamıyorum cd sürücüyü görmediği için. sorun neden kaynaklanıo olabilir. bugün bide bi bellek adresiyle alakalı hata verdi. sorun ramden kaynaklanıyor olabilirmi.
    yeniden nasıl format atabilirim???

( o işletim sistemi cdsiyle ilk format atışımdı. cdden de kaynaklanıyor olabilirmi)
    cd yle alakalı değil. yapman gerekenler biostan boot adımını ayarlaman lazım. ama sen cd diyorsun laptopta cd sürücüsü kalmadı gibi bişey ki eskiyse eğer. ramlerden kaynaklı da değil. bios ayarları ister senin makine önce tüm usb leri kapat sonra first boot cd yap yada dvd ne varsa onu yap. ordan sistemi yükle adımları takip et...! kolay gelsin

Benzer Başlıklar

1. Pc hangi işletim sisteminden açılsın
    erdoganturkmen tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 26
    Son Mesaj: 19.07.2007, 00:18
  2. PC Ses Sisteminden Anlayan Arkadaşlar...
    master_micro tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 18.01.2007, 20:57
  3. 5.1 ses sisteminden 5 inden birden ses alamıyorum yardım f1
    tufan3007 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 11.07.2005, 08:40
  4. mouse yada sistem ile ilgili bir sorun
    tuncacetin tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 05.10.2004, 20:46