PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: atı hd 2600 pro

Katılım Tarihi
    2007
    Yer
    çukurova ceng

Varsayılan atı hd 2600 pro

atı hd2600 pro'su olan yada bilen varsa ek güç girişini nasıl takacağımı söyleyebilir mi?
    broşürde ekran kartından çıkan kablonun biri psu'ya diğeri hard drive gidiyor diye gösteriyor bunu daha önceden kullanan varsa bu hard drive dediği sata harddiske mi bağianıyor yoksa cd roma ?
    En son exper19 tarafından düzenlenmiştir: 16.11.2007 14:50

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

x2600pro FDD power kullanılıyor.PSU'dan veya ekran kartın kutusundan çıkan dönüştürücü kabloları kullanarak ekran kartının ek güç besleme yuvasına takabilirsin.
    En son SkyWalker4u tarafından düzenlenmiştir: 16.11.2007 15:07

Katılım Tarihi
    2007
    Yer
    çukurova ceng

Alıntı Orijinalini Gönderen: SkyWalker4u Mesajı Görüntüle
    x2600pro FDD power kullanılıyor.PSU'dan veya ekran kartın kutusundan çıkan dönüştürücü kabloları kullanarak ekran kartının ek güç besleme yuvasına takabilirsin.
    orasını anladım da hard drive dediği harddisk mi oluyor?

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Sen broşürde olana bakma eğer uygun boşta çıkışın varsa ekran kartının kutusunda çıkan dönüştürücü kabloyu kullanarak ekran kartının ek güç girişine takabilirsin.HDD'den her zaman ayrı kabloya bağla ekran kartını.HDD ile aynı güç hattında olmasın.x2600pro,XT 350/400Watt PSU takılı sistemlerde düzgün çalışıyor bunun altında olan psu ile ekran kartı çalışmayı red ediyor yada sürekli VPU Recover hatası vermesine sebep olur.O broşürde anlatılan her sisteme göre değil genel olarak bir bağlantı şeması verilmiş.Sen kendi sisteminde olan psu göre bağlantını kendin ayarlar.Göndermiş olduğum resim benim az önce çektiğim x2600pro ayittir.

Katılım Tarihi
    2007
    Yer
    çukurova ceng

Alıntı Orijinalini Gönderen: SkyWalker4u Mesajı Görüntüle
    Sen broşürde olana bakma eğer uygun boşta çıkışın varsa ekran kartının kutusunda çıkan dönüştürücü kabloyu kullanarak ekran kartının ek güç girişine takabilirsin.HDD'den her zaman ayrı kabloya bağla ekran kartını.HDD ile aynı güç hattında olmasın.x2600pro,XT 350/400Watt PSU takılı sistemlerde düzgün çalışıyor bunun altında olan psu ile ekran kartı çalışmayı red ediyor yada sürekli VPU Recover hatası vermesine sebep olur.O broşürde anllan her sisteme göre değil genel olarak bir bağlantı şeması verilmiş.Sen kendi sisteminde olan psu göre bağlantını kendin ayarlar.Göndermiş olduğum resim benim az önce çektiğim x2600pro ayittir.
    psu 400 watt onda sorun yok da ben bügün psu ve ekran kartı aldım önce psu'yu bağladım psu'dan çıkan bir kablo ucunda sata yazanı da harddiske bağladım benim sorum şuydu o broşürde gösteririlen ekrannkartından çıkan kablonun biri psu'ya biri harddrive'ya diye gidiyo hard drive diye gidenin harddiskteki sata girişinin iki yanındaki girişe mi takacam

Benzer Başlıklar

1. Ati Radeon 2600 Pro
    Hacker_61ts tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 20.09.2007, 17:24
  2. Ati X1950 Ve Hd 2600 Xt
    cagdas87 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 09.08.2007, 14:08
  3. Sempron 2600 64 o/c ?
    sertage tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 5