PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: lcd monitor sorunu

Varsayılan lcd monitor sorunu

merhaba arkadaslar daha dun lcd monıtor aldım neovo f-417 modelli ama masaya yerlestırdıgımde asagı dogru egik nasıl kaldırabılırım bulamadım

Tesekkurler...
    Bilgi Paylaştikca Çoğalir

anlaşılan menteşesi sıkı. sizde zorlamak istemediniz. ayağın monitöre bağlı olduğu yerde menteşe var. işlem basit aslında; bir elinizle monitörün altında, diğer elinizle üstünden tutun. alt kısmı kendinize çekerken üst kısmıda arkaya doğru itin. bu işlemi tam ortadan yaparsanız daha kolay olur.
    AMD ATHLON X2 7850 B.E. / GİGABYTE MA78GM-UD2H / KINGSTON 2X1GB 800MHZ / SAMSUNG 250GB IDE / LG 8X DVD RW

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Biraz zorlayın geriye doğru esneyecektir.

iyi günler..
    Tekrar Merhaba PCnet = )

tesekkurler arkadaslar bu sorunu çözdum sayenizde tesekkurler tekrardan ama bi sorun daha var ekranda 1 yerde kucuk mavi nokta var bu sorun benden mi acaba yoksa monitorden mi kaynaklanıyo

Tesukkler..
    Bilgi Paylaştikca Çoğalir

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Almanya-Bochum

Ölü piksel olabilir. LCD monitörlerde dünya standardı olarak 9 ölü piksel, Türkiye standardı olarak 4 ölü piksel normal kabul ediliyor. Çeşitli ölü piksel türleri de var ama ölü piksel türlerinden hiçbirini düzeltme imkânı yok. Benim şu an kullandığım Casper 17" LCD monitörde de 2 ölü piksel vardı ve servise yolladıysam da hiçbirşey yapmamışlar. Dünya ve Türkiye'de ölü piksel standartlarını ve ölü piksel çeşitlerini anlatan bir yazıyla gerisin geri yollamışlar. Yazının sonunda ölü pikselin düzeltilemeyeceği ama artmasının da söz konusu olmadığı da ilâve ediliyordu.

Ne hikmetse benim monitör bu kuralı bozdu ve servisten gelişinden aylar sonra bir ölü piksel daha ortaya çıkararak ölü piksel sayısını 3'e çıkardı. H3alen 3 ölü pikselle devam ediyoruz..
    SUNUCUSU MEŞGUL BiR FORUMUN AYLAK ÜYELERi DEĞiLiZ. BiZiM DE iŞiMiZ GÜCÜMÜZ VAR. ÇABUCAK GiRiP YARDIM EDİLECEKSE EDiP YARDIM iSTEMİŞ iSEK ABONELiKLERiMiZE BAKIP ÇIKMAK iSTiYORUZ. ÇOK ŞEY iSTiYORSUNUZ DiYORSANIZ KENDiMiZE BAŞKA FORUM DA BULURUZ. YARDIM AĞIRLIKLI BiRKAÇ ARKADAŞ ADINA RiDVANBEY

Benzer Başlıklar

1. motherboard monitor sorunu
    sercey tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 12.04.2006, 14:26
  2. monitor sorunu!
    gul1 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 15.11.2004, 00:11
  3. Monitor Sorunu
    Death tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6