PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan 20'' Casper Monitör

Arkadaşlar selam,
    Dün aldığım casper bilgisayarın ekranı açılıştan 10-15 dk. sonra
    titreme yaparak kararıyor. Monitörü kapatıp açınca düzeliyor
    'aygıt düzgün çalışıyor' bilgisi olanlar varsa yarımcı olursanız sevinirim.
    Casper core2 quad
    512 mb 8500 gf ekrankartı
    En son recep42 tarafından düzenlenmiştir: 07.12.2007 09:35

bağlatılarını kontrol et kablolardan kaynaklanan bir durum olabilir. Benim başıma gelmişti bir kere kabloda dışardan bakılınca belli olmayan bi ufak temassızlık vardı monitöre giden kabloları oynat biraz eğer ekranda bir titreme bozulma oluyorsa kablolardandır. Eğer monitörün gücü power dan alıyor ise (ki 20 inc bir monitörün böyle olacağını pek zannetmiyorum) power ın yetersiz geliyor olabilir. Bunun dışında ekran kartı driver ını tekrar kur. Hiçbir fark olmazsa monitorde sorun olabilir.

kolay gelsin

teşekkür ederim arifoktay cevabın için yazdıklarının arasında birtek driver yüklemesini yapmadım bakalım birde onu deneyelim ayrıca bir sorum daha var harddiskten fazla ses geliyor normalmidir yoksa başka bir arıza olabilirmi
    kolay gelsin

genelde ne kadar sessiz harddiskler var deselerde genelde hepsi çalışırken iyi kötü ses çıkarıyor. Şuan ben 250gb WesternDigital kullanıyorum sesi bir hayli yüksek. ama şöyle bi durum var harddiskin kasa içinde monte ettiğin zaman bazen titreşimlerden dolayı kendi sesinden farklı olarak bir zırıltı çıkartabiliyor. Bunu şöyle test edebilirsin; harddiski yuvasından çıkarıp elinde düzgün bi şekilde tuttuktan sonra pc yi çalıştırırsın,harddiski elinden başka hiçbiryere değdirmezsen çıkardığı normal sesi duyarsın. Mesela boş bir karton kutusu üzerine çalışır vaziyette koyarsan bir hayli fazla ses çıkarttığını göreceksin.
    ama dediğim gibi her harddiskten illa ki çalışırken biraz ses gelir

kolay gelsin

Alıntı Orijinalini Gönderen: arifoktay Mesajı Görüntüle
    genelde ne kadar sessiz harddiskler var deselerde genelde hepsi çalışırken iyi kötü ses çıkarıyor. Şuan ben 250gb WesternDigital kullanıyorum sesi bir hayli yüksek. ama şöyle bi durum var harddiskin kasa içinde monte ettiğin zaman bazen titreşimlerden dolayı kendi sesinden farklı olarak bir zırıltı çıkartabiliyor. Bunu şöyle test edebilirsin; harddiski yuvasından çıkarıp elinde düzgün bi şekilde tuttuktan sonra pc yi çalıştırırsın,harddiski elinden başka hiçbiryere değdirmezsen çıkardığı normal sesi duyarsın. Mesela boş bir karton kutusu üzerine çalışır vaziyette koyarsan bir hayli fazla ses çıkarttığını göreceksin.
    ama dediğim gibi her harddiskten illa ki çalışırken biraz ses gelir

kolay gelsin
    şimdi sorun HDD mi yoksa monitör mü ?
    M. KARATAS | Ben bir cümlelik bir nokta değilim!..

Benzer Başlıklar

1. casper laptop
    schism tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 22.02.2008, 14:23
  2. Casper Era Yardım
    mad07 tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 16.04.2007, 17:19
  3. casper notebook
    ismailalgun tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 12