PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Donanım
Bu Sayfayı Yenile ses sisteminden anlayanlar,önerileriniz...
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan ses sisteminden anlayanlar,önerileriniz... - 11.12.2007, 22:16

ben büyük ihtimalle 5+1,düşük bir ihtimalle de 7+1 almayı düşünüyorum.sistemi 15metre karelik bir odada bilgisayarda kullanacağım.müziği yüksek seste dinlemem ki şimdiye kadar ses konusunda hiç şikayet almadım.benim için önemli olan bass.hani JBL de normal bir seste müzik dinlediğinizde çok tatlı,hoş,böyle insanın içini okşayan bi bass sesi vardır yaa,işte ben onu istiyorum.işte benim istediğim gibi bass veren önerebileceğiniz bi sistem var mı.creativein bass ları için kaba diyorlar.siz nne diorsunuz???
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

barni_heyamola Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: heyamola records
Varsayılan 11.12.2007, 22:20

creative kullanıyorum kalitesini çok seviyorum tınısı çok iyi temiz ses veriyor ne bass ları abartıyornede tizleri biraz daha abartıyım monütör kadar güzel ses veriyor diyim aslşında yalanda değil ya nese creative al derim ama bütçe bu işte önemli demesi benden bütçeni sölersen ona göre seçim yapman için model bakarız

heyamola records

baranaltun.blogcu.com stüdyo sistemleri blogu

Avatarımada reklam koyabilirsiniz çekinmeyin...

Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Varsayılan 11.12.2007, 22:42

ben de creative nin güzel olduğu konusunda seninle aynı görüşteyim.aklımda creative inspire 5200(dolby dijital desteği var),creative t6100 ve logitech x-530 var.bütçem de en fazla 250 ytl buna alacağım ses kartı da dahil.
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Varsayılan 11.12.2007, 22:48

aslında bizim burada toptancı var,oradan creative veya logitech e vereceğim parayla daha güçlü ama ismi duyulmamış bir sistem de alabilirim,ismi olmadığı içinde güven duyamıyorum,garanti,tamir vb. sorunları halletmesi zor olur.ayrıca marka olmadıkları için ses konusunda da kesin bi bilgim de olmaz
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

barni_heyamola Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: heyamola records
Varsayılan 11.12.2007, 23:09

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: Zackeriya Mesajı Görüntüle
aslında bizim burada toptancı var,oradan creative veya logitech e vereceğim parayla daha güçlü ama ismi duyulmamış bir sistem de alabilirim,ismi olmadığı içinde güven duyamıyorum,garanti,tamir vb. sorunları halletmesi zor olur.ayrıca marka olmadıkları için ses konusunda da kesin bi bilgim de olmaz
herkes bir alet model öneriri markata ben değer vermem hiçbir konuda marka demek en çok reklam yapan dolayısı ile ençok satan demektir bende ses sistemleri vs şey satışı yapıyorum kısaca konuda tecrübem var bana sorarsan git modelleri dinle tınısı en çok angisi hoşuna giderse onu al ben ses sistemlerinde böle seçilmesinden yanağım bu model iyimiş denir ama seni tatmin etmez göreceli iştir ses sistemi git sizin ordaki modelleri dinle sonra cerative dinle sesi güzel olanı al bişeyide unutma güç demek iyi ses kalitesi demek değil sadece yüksek ses demektir önemli olan yüksek sesi kaliteli vermesidir aynı güce sahip 150 ytl yede kolon var 12.000 euro yada fark ne o zman

heyamola records

baranaltun.blogcu.com stüdyo sistemleri blogu

Avatarımada reklam koyabilirsiniz çekinmeyin...

Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
sorun ram yada işletim sisteminden kaynaklanabilirmi ad_18 Donanım 3 16.11.2007 22:37
İnternetten indirdiğim filmleri Ev Sineması sisteminden 106 inç ekranda izlenecek biç algerois Teknoloji 5 26.09.2007 02:01
Pc hangi işletim sisteminden açılsın erdoganturkmen Donanım 26 19.07.2007 01:18
PC Ses Sisteminden Anlayan Arkadaşlar... master_micro Donanım 16 18.01.2007 21:57
5.1 ses sisteminden 5 inden birden ses alamıyorum yardım f1 tufan3007 Donanım 6 11.07.2005 09:40

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

0 gösterim, 0 yanıt

265 gösterim, 5 yanıt

115 gösterim, 9 yanıt

1059 gösterim, 4 yanıt

144 gösterim, 6 yanıt

41 gösterim, 3 yanıt

31 gösterim, 2 yanıt

28 gösterim, 1 yanıt

36 gösterim, 4 yanıt

55 gösterim, 5 yanıt

39 gösterim, 2 yanıt